Celebrity News

Porodični portret iz snova: Pogledajte kako je bilo na 5. rođendanu ćerke Tamare Dragičević i Petra Benčine (FOTO)

Ćerka Petra Benčine i Tamare Dragičević proslavila je svoj peti rođendan, a tim povodom upriličena je proslava prilagođena najmlađima.

Porodični portret iz snova: Pogledajte kako je bilo na 5. rođendanu ćerke Tamare Dragičević i Petra Benčine (FOTO)

Glumački par Tamara Dragičević i Petar Benčina nisu krili uzbuđenje kada je njihova ćerka Staša stigla na svet pre pet godina. Od prvog dana ona je osvojila njihova srca, te nije čudno što se ponosni roditelji trude da mezimici ugode u svakoj prilici. Osim, Staše Benčine, Tamara i Petar imaju dvogodišnjeg sina Lazara, a svi zajedno funkcionišu kao ugiran tim.

Pročitajte: Ušetali su u pozorište i SVI SU PRIMETILI JEDNO! Evo zašto se priča o sinoćnjem pojavljivanju Tamare Dragičević i Petra Benčine (FOTO)

Instagram

 

Ćerka Petra Benčine i Tamare Dragičević proslavila je peti rođendan, za koji je bilo upriličeno luksuzno slavlje, posebno zanimljivo najmlađima. Ponosna mama je sve zabeležila kamerom, te su na društvenim mrežama osvanule fotografije atmosfere na rođendanu.

Pročitajte: Miodrag Dragičević i Olja Bacić dobili bebu! Staro i retko srpsko ime koje su izabrali ima SNAŽNO značenje

Instagram

 

Glumac i glumica nisu se odvajali od dece, a mala Staša imala je specijalnu haljinicu za ovu priliku, ukrašenu izvezenim cvetovima. Za njen stajling pobrinula se mama Tamara, koja je i sama zablistala u šarenoj kreaciji.

Osim što su pažljivo odabrali prostor za proslavu, Tamara i Petar unajmili su tim za animaciju, te su Staša i Lazar imali crteže na licu, koji su ih posebno uveseljavali. Nesumnjivo da će ćerka Petra Benčine i Tamare Dragičević pamtiti iznenađenje koje su joj roditelji priredili, naročito tortu sa motivima "Sto i jednog dalmatinca" .

 

Komentari (1)

Loading
Majat

19:58 06.12.2021

Staša liči na tatu a Lazar je presladak!! Veoma lepo ime Staša. Mojoj nesuđenoj kćeri sam htela dati to ime. Svaka čast animatorima na maskama. Teško je tako malu decu privoleti da sarađuju. Puno zdravlja i sreće želim ovoj predivnoj porodici! Baš su prelepi!