Celebrity News

SVI SU U ČUDU: Katarina Grujić odlučila se na OVAJ korak u vezi sa TRUDNOĆOM, evo da li ju je Marko podržao

Odluka Marka Gobeljića koja se tiče porođaja njegove Katarine Grujić iznenadila je domaću javnost!

SVI SU U ČUDU: Katarina Grujić odlučila se na OVAJ korak u vezi sa TRUDNOĆOM, evo da li ju je Marko podržao

Kada su Marko Gobeljić i Katarina Grujić uplovili u bračne vode, između njih samo se "utrostručilo" međusobno poverenje, briga i ljubav. Fudbaler od prvog dana ugađa pevačici, a između njih postoji ogromno poštovanje i pravi sklad. Budući da trudna Katarina Grujić misli prvenstveno na zdravlje i porođaj, Marko je odlučio da je podrži u najnovijim planovima vezanim za bebu.

Odluka Marka Gobeljića da podrži svoju suprugu da porođaj obavi u privatnoj bolnici, na prvu je iznenadila javnost, ali zasigurno je bilo da će fudbaler ispuniti Katarini svaku želju, koja se tiče dobrobiti njihove ćerkice koja još nije stigla na svet.

Pročitajte: 400.000 evra za prvi porodični dom! Kaća i Gobelja kupili stan na Novom Beogradu u kome će živeti sa ćerkicom

Miomir Milić

 

- Čim je saznala da je u drugom stanju, Katarina je odlučila da trudnoću vodi u privatnoj bolnici. Ni sekundu nije razmišljala gde će se poroditi, pa se opredelila za poznatu prestoničku bolnicu u koju su išle mnoge poznate dame iz javnog života Srbije, a Marko ju je u startu podržao - kaže anonimni izvor za "Alo" .

Takođe, kako se navodi, Katarina će imati sve neophodnosti pre, tokom i nakon porođaja, te će je osoblje bolnice nadzirati 24 sata, a imaće i svoju privatnost - sobu u kojoj će boraviti samo sa bebom.

- Iako na ovoj privatnoj klinici porođaj košta od 2.000 evra pa naviše, Kaća se opredelila za popularni i takozvani sveobuhvatni porođajni paket, koji će koštati nešto više od 4.000 evra. Osim što je dobila apartman sa svim neophodnim stvarima, uključujući televizor, internet i posebno kupatilo, kao i boks za novorođenče u kome će biti sama tokom boravka na klinici, pevačica će imati i vrhunsku negu, ali i preventivne preglede nakon porođaja, kao i sekundarne tretmane za što brži oporavak od porođaja - rekao je izvor za pomenuti medij.

Komentari (0)

Loading