Celebrity News

Sport i lepota su im u genima: Upoznajte Aleksu i Andreu, decu Ivane Nikolić i Edina Škorića (FOTO)

Deca Ivane i Edina Škorića jedna su od one dece, kojoj razvod roditelja nije srušio svet, jer su Ivana Nikolić i Edin Škorić stavili tačku na svoj brak, ali su od te 2009. godine nastavili brižno da neguju svoje prijateljstvo.

Sport i lepota su im u genima: Upoznajte Aleksu i Andreu, decu Ivane Nikolić i Edina Škorića (FOTO)

Kada su se 2009. godine Ivana Nikolić i Edin Škorić razveli i okončali svoju ljubavnu priču njihova deca, Aleksa i Andrea bili su veoma mali. Ipak, njihovi roditelj potrudili su se da im u životu ne zafali nijedna roditeljska figura. Udruženim snagama Ivana i Edin decu su izveli na pravi put, a Aleksa i Andrea izrasli su u uspešne mlade, lepo vaspitane ljude.

Iako Ivana i Edin, koji su svojevremeno bili jedan od omiljenih parova domaće javnosti, u poslednje vreme izbegavaju da se javno eksponiraju, na društvenim mrežama ponosna mama neretko objavljuje fotografije svoje dece.

Pročitajte: Nekada manekenka, a sada oko vrata nosi zlatnu medalju - Ivana Nikolić oduševila, veliki uspeh u Americi

Andrea je lepotu nasledila od majke, dok je Aleksa slika i prilika oca Edina, a oboje su uspešni sportisti, u šta nije teško poverovati s obzirom da im je otac svojevremeno bio reprezentativac Srbije u odbojci, dok im je majka danas uspešna atletičarka.

Andrea i Aleksa uspešni su odbojkaši koji igraju za Odbojkaški klub "Crvena zvezda" i često osvajaju medalje, zbog čega su roditelji na njih neizmerno ponosni.

Komentari (0)

Loading