Celebrity News

ISTINA JE, Filip i Prijovićka trenutno NE ŽIVE ZAJEDNO! Ova fotografija je dokaz!

Brak Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića mesecima je glavna tema u javnosti. Par već dugo nije viđen zajedno, a kako sada pokazuje poslednja fotografija njih dvoje više ne žive na istoj adresi.

ISTINA JE, Filip i Prijovićka trenutno NE ŽIVE ZAJEDNO! Ova fotografija je dokaz!

Ata Images

Naime, Filip je na svom "Instagram" profilu objavio fotografiju pogleda iz svog trenutnog doma u Americi, u kome boravi već neko vreme. U Sjedinjenim Američkim Državama Filip je već neko vreme zbog poslovnih obaveza, a u Srbiju dolazi kada mu obaveze to dozvole.

Instagram

 

Ipak, Aleksandra Prijović otkriva da je njihov brak još uvek u savršenom skladu, bez obzira na pisanje medija o njihovom narušenom odnosu.

- Razveli su me već koliko puta. Kada smo tek počeli da se zabavljamo, na par meseci smo bili vereni, ne znam koliko puta dosta baš - rekla je za "Blic" stavivši do znanja da je njihov odnos savršen, a da su razdvojeni samo onda kada imaju previše poslovnih obaveza.

Pročitajte: RASTALI SE Filip i Prijovićka! Filip napustio porodični dom, evo šta se desilo

Boško Karanović

 

Njihov fokus pored rada na zajedničkom odnosu, svakako je i sin Aleksandar za koga Aleksandra otkriva da ne želi još uvek da dobije brata ili sestru.

- Kad mu spomenem, samo kaže ne, voli svu pažnju za sebe - otkriva ona.

Komentari (0)

Loading