Celebrity News

KAKAV DASA, pa još MILIONER! Ovo je bogati naslednik Mirko Grubin, prezgodni muž Ane Mihajlovski sa kojim ima dvoje dece (FOTO)

Muž Ane Mihajlovski san je mnogih žena...

KAKAV DASA, pa još MILIONER! Ovo je bogati naslednik Mirko Grubin, prezgodni muž Ane Mihajlovski sa kojim ima dvoje dece (FOTO)

Harizmatična voditeljka Ana Mihajlovski, o svom privatnom životu ne govori često javno, te je isti uvek bio predmet različitih spekulacija i govorkanja, što u javnosti, što u medijima. Ipak, ono što je poznato jeste da je voditeljki brak sa milionerom Mirkom Grubinom drugi po redu, te da ima ćerku Ivu iz prvog braka sa vlasnikom produkcijske kuće "Emoušn" Goranom Stamenkovićem.

Pročitajte: Ana Mihajlovski obnovila ljubav s bivšim suprugom - Nema sreće bez Grubina!

Dado Đilas

 

Sadašnji muž Ane Mihajlovski, Mirko, stupio je sa njom u brak 2011. godine, a zajedno su prošli pravi emotivni rolerkoster. Naime, 2016. godine su odlučili da se razvedu, kako se pisalo u domaćoj štampi, da bi se prošle godine pomirili. Budući da imaju dvoje dece- sina Petra i ćerku Zoju, čini se da je donesena prava odluka kada su rešili da svojoj ljubavi pruže još jednu šansu.

Muž Ane Mihajlovski je pravi dasa

Mladi biznismen, svojim izgledom ostavlja bez daha pripadnice lepšeg pola, ali je Ana nepovratno zarobila njegovo srce. Oni se retko pojavljuju u javnosti zajedno, budući da brže do svoje privatnosti, ali su zasigurno skladan par, za koji ne postoji nepremostiva prepreka.

Pročitajte: Sudbinski vezani - Ana Mihajlovski dala šansu staroj ljubavi?

Bojan Vuković

 

Kada je svojevremeno progovorila o braku, voditeljka je objasnila u kakvom je odnosu i sa prvim mužem.

- Taj drugi brak umnogome zavisi od toga koliko ste rešili repove sa prvim brakom, a to je uglavnom nemoguće. Ako su tu deca, prvi muž je vaša porodica! Ne možete ga izbrisati gumicom jer vašem detetu treba. E to je ono što drugi brak ne može da podnese. Ne možete ni vi da podnesete dve porodice za hendlovanje, jednog bivšeg, jednog sadašnjeg, a kada vidite da vaše dete trpi onda vam nikakva ljubav ne pomaže jer dete vam je nesrećno, koga briga za brak - napisala je Ana svojevremeno na "Instagramu" , prenose domaći mediji.

Komentari (0)

Loading