Celebrity News

Znali su da ne mogu da mu zabrane! Verica PRVI PUT o Veljkovim roditeljima i kako su prihvatili snaju koja je starija od njih!

Ispovest Verice Rakočević o do sada nepoznatim detaljima koji se tiču odnosa sa roditeljima njenog supruga Veljka Kuzmančevića šokirala je domaću javnost. Osim što je kreatorka otvorila dušu o privatnim porodičnim detaljima, ona je otkrila i da nije sve tako idilično u braku sa kompozitorom.

Znali su da ne mogu da mu zabrane! Verica PRVI PUT o Veljkovim roditeljima i kako su prihvatili snaju koja je starija od njih!

Petar Đorđević

Modna kreatorka Verica Rakočević živi za ljubav i svoju porodicu. Srodnu dušu pronašla je u 35 godina mlađem kompozitoru Veljku Kuzmančeviću, a svi su se pitali koji je recept njihovog skladnog braka. Ipak nije sve skladno kako se čini, te je dizajnerka otvoreno objasnila da imaju često sukobe, pa se potom i dotakla kako su njegovi roditelji reagovali na činjenicu da im se sin jedinac oženio starijom ženom.

Ispovest Verice Rakočević uzdrmala je javnost

Ispovest Verice Rakočević u emisiji "Dok anđeli spavaju" , rasvetlila je sve detalje koji su uzdrmali domaću javnost. Naime, kreatorka je ispričala nepoznate događaje, koji su sledeli nakon njene udaje za kompozitora.

- Zaista sam imala sreću, kada su Veljkovi roditelji u pitanju. Njegov pokojni otac Lazar je bio divan čovek. Veljkov tata je bio slikar, majka Dušanka mu je ekonomista, radila je u SUP- u, sada je u penziji. Mlađi su od mene - otac četiri, mama dve godine. Veljko je baš ovakav zbog svojih roditelja. Nije uobičajeno da se sin jedinac oženi sa 35 godina starijom, a da njegovi roditelji ne kažu “ne” ili “nećeš”. Znali su da ne mogu da mu zabrane. Njegova majka je bila svesna da ćemo biti u novinama, a njegov otac me je gledao kao svoje dete. Kada smo boravili u Vrdniku, kada bi ga neko pozvao Lazara on bi rekao “ne mogu sad tu su mi deca” , misleći na mene i Veljka. Ja sam ga zvala Laki, bio je fantastičan. Veljku je rekao da bude srećan sa ženom koju voli i da ne treba na silu da se ženi da bi imao dece - rekla je Verica Rakočević u pomenutoj emisiji.

Pročitajte: Rastali se Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević! Za sve je kriv ON (FOTO)

Petar Đorđević

 

Takođe, ona je otkrila da se često svađa sa suprugom, ali da nisu imali sukob koji je nerešiv.

- Oboje smo svesni razlike u godinama, ta razlika zna i da zasmeta, ali niko nikoga ne sputava. Veljko zna da će u meni uvek imati najboljeg prijatelja, a ja znam da me nikada neće povrediti. Nikada me ne bi obrukao. Imamo i krupne i sitne svađe i razmirice. On je “regulator” našeg odnosa, ja sam ta koja svađe teže podnosi. Kada se isvađamo, on mi kaže “ dođi da ti sviram violinu”. Ima milion stvari koje meni smetaju kod njega, ali suština je da u svim tim sukobima, ja ne mogu da zamislim sebe pored nekog drugog. Insistiram na verbalnom iskazivanju ljubavi, ali Veljko nije takav. Njegova suština je drugačija, drugačije se manifestuje. Prosto, kažem mu da ne mogu da ga “dešifrujem” , toliko je emotivan, ali se ponaša kao divljak iz šume kada se posvađamo-  dodala je kreatorka.

Pročitajte: KAKAV DASA - Upoznajte unuka Verice Rakočević, sina Elene i Andrije Draškovića (FOTO)

Petar Đorđević

 

Ipak, da nije sve kako izgleda, svedoče i kreatorkine reči da se predstavlja drugačije u javnom životu.

-Imam dva lica, jedno za javnost, jedno privatno. Verica u javnosti je ratnik, dok druga plače, jer je različite stvari pogađaju - rekla je Verica Rakočević u pomenutoj emisiji.

Komentari (0)

Loading