Celebrity News

Prošetali crvenim tepihom i ukrali šou: Katarinu i Milana Gromilića dugo nismo videli u javnosti, sada su postali glavna tema (FOTO)

Katarina i Milan Gromilić bračni i plesački par, godinama važe za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni. Ipak, svoju porodičnu idilu trude se da zadrže samo za sebe pa ih je u javnosti gotovo nemoguće videti zajedno.

Prošetali crvenim tepihom i ukrali šou: Katarinu i Milana Gromilića dugo nismo videli u javnosti, sada su postali glavna tema (FOTO)

Milan Gromilić bio je deo tima koji je radio na filmu Dušana Kovačevića "Nije loše biti čovek", pa se na crvenom tepihu, povodom beogradske premijere filma pojavio i to ne sam.

Iako ga retko viđamo u javnosti, Milan Gromilić, plesač i koreograf pojavio se ruku pod ruku sa svojom suprugom i koleginicom, prelepom Katarinom.

Pročitajte: 10 GODINA SREĆE - Katarina i Milan Gromilić proslavili jubilarnu godišnjicu braka (foto)

Boško Karanović

 

Njih dvoje plenili su izgledom, širokim osmehom, a svojim savršeno usklađenim stilom posebno su oduševili prisutne.

Roditelji tri devojčice svoj brak se trude da sačuvaju od radoznalih pogleda, zato ih retko viđamo u javnosti, a svoju ljubav oduvek su smatrali sudbinski predodređenom.

- Kada pogledamo iza sebe, shvatamo da je naš brak sudbinski određen. Najlepše što nam se desilo u životu jeste to što smo se sreli i prepoznali, to doživljavamo kao dar od Boga i tako se prema našem odnosu i ophodimo - svojevremeno je za medije rekla supruga Milana Gromilića.

Boško Karanović

 

 

Komentari (0)

Loading