Celebrity News

Jasno je zašto je skriva od javnosti! Tajanstvena supruga Nenada Okanovića je prava lepotica (FOTO)

Supruga Nenada Okanovića retko se pojavljuje u javnosti. Željana je glumcu rodila dva sina, Danila i Trifuna, a njihova ljubavna priča posebno je inspirativna.

Jasno je zašto je skriva od javnosti! Tajanstvena supruga Nenada Okanovića je prava lepotica (FOTO)

Nenad Okanović, koji je postao miljenik domaće publike ulogom sina Dragana u sriji "Selo gori, a baba se češlja", oženio je 2004. godine lepu Željanu, koju čuva od radoznalih pogleda i čuva je samo za sebe.

Supruga Nenada Okanovića aktivna je na društvenim mrežama, ima svoj blog na kome objavljuje fotografije sa putovanja i posvećena je majka njihovim sinovima. Ono što je ipak posebno primetno je da je Željana izuzetna lepotica.

Pročitajte: Nenad Okanović šarmom opčinio srce domaće javnosti, a evo kako izgleda žena koja je njega opčinila pre gotovo dve decenije (foto)

Nenad Okanović koji je godinama zaljubljen u svoju suprugu svojevremeno je otkrio da njihova ljubavna priča datira od 1997. godine i da ga je prvi put Željana odbila.

- Željanu sam startovao za doček Nove 1997. godine na jednoj žurci. Pitala me je šta radim, a ja sam joj odgovorio: "Čekam tebe." Tada sam joj rekao da mi se sviđa i da bih voleo da se zabavljamo. Ona mi je odgovorila: "Jao, pa kako, mi smo samo drugari..." Baš sam se smorio tada. Nismo se tada smuvali, ali nisam hteo da odustanem i naredna tri meseca sam bio uporan. Od te večeri počeli smo često da se čujemo telefonom, da pričamo i da se viđamo, i 22. marta 1997. zvanično smo počeli da se zabavljamo. Tada je pao i naš prvi poljubac - ispričao je on.

Komentari (0)

Loading