Celebrity News

Anđelka Prpić otvoreno o svom jedincu Jakši: Postoji momenat kada decu treba pustiti (VIDEO)

Sin Anđelke Prpić, Jakša Prpić oprobao se u glumačkim i voditeljskim vodama, a mada ima samo devet godina lagano se osamostaljuje, sa čim se ponosna mama odlično nosi.

Anđelka Prpić otvoreno o svom jedincu Jakši: Postoji momenat kada decu treba pustiti (VIDEO)

Anđelka tvrdi da ne pripada redu posesivnih srpskih majki, te svom nasledniku već sada daje slobodu da odlučuje. Uporedo, nenapadno ispituje njegove želje i nastoji da ga nauči da se u životu sve mora zaslužiti i zaraditi. Dok Jakša ubira plodove populanosti zbog filma "Toma" u kojem ima malu, ali zanimljivu ulogu, Anđelka snima seriju za serijom. U projektu "Šetnja sa lavom" koji je uveliko u izradi, a prikazivaće se od jeseni igra glavnu ulogu i ne krije svoje oduševljenje direktnim partnerom Andrijom Kuzmanovićem, čiji rad i talenat izuzetno poštuje, a radosna je i zbog lepe energije koja među ostatkom ekipe na setu vlada. Uživa dok radi, a u kratkom videu nastalom na dan promocije novog TV komada medijima je otkrila kakvom humoru se gledaoci mogu nadati, sa kojom koleginicom se na setu izuzetno zbližila, te se svakodnevno čuju telefonom i razmenjuju savete, ali i koje to osobine svoje junakinje i njene majke, ona u odnosu sa svojim sinom izbegava.

Pročitajte: Došla je ruku pod ruku sa oženjenim… Anđelka Prpić na meti ogovaranja zbog sinoćnjeg pojavljivanja (FOTO)

Sin Anđelke Prpić pre filma o Tomi Zdravkoviću široj javnosti bio je prepoznatljiv zbog voditeljske uloge u emisiji  "Poslovi", gde je naučio da izrađuje dugmat, nakit, ali i kako da bude pica majstor. Voleo bi u skorije vreme da krene na košarku, a tvrdi da bi, da je superheroj, voleo da ljude leči ljubavlju.

Komentari (0)

Loading