Celebrity News

Peh sa venčanicom i maestralan ulazak mladenaca u salu: Ovako je izgledalo venčanje Danijele i Stefana Buzurovića (FOTO)

Venčanje Danijele i Stefana Buzurovića dogodilo se iznenada i niko od porodice mladenaca nije očekivao da će par stati na ludi kamen.

Peh sa venčanicom i maestralan ulazak mladenaca u salu: Ovako je izgledalo venčanje Danijele i Stefana Buzurovića (FOTO)

Voditeljka Danijela Buzurović, pronašla je srodnu dušu u svom suprugu Stefanu Buzuroviću. Jedno drugom Danijela i Stefan rekli su sudbonosno "da" 2012. godine, u decembru, posle dva meseca upoznavanja i zbilžavanja.

Venčanje Danijele i Stefana Buzurovića bilo je neobično

Venčanje Danijele i Stefana Buzurovića bilo je organizovano samo za najbliže, pa potom je sledeće godine upriličena i crkvena ceremnonija, kao i velika tematska žurka. U emisiji " Od A do Da" harizmatična voditeljka prisetila se upoznavanja sa suprugom.

Pročitajte: Stefan Buzurović o saobraćajnoj nesreći - Danijela je mogla na mestu da ostane mrtva

Luka Šarac, Vladimir Šporčić / Story arhiva

 

- Upoznali smo se na predstavljanju nove televizjske šeme, vrlo oficijelno. Uspeo je da me nasmeje nekoliko puta, a ja sam tada bila potpuno neraspoložena. Imala sam zid oko sebe. Već sledeći put kada smo se sreli, ušao je u šminkernicu i našalio se rekavši “ Treba da se udaš za mene”. Posle dva meseca šala, otišli smo na prvu kafu, na kojoj smo proveli šest sati. Dva meseca smo se upoznavali, bilo je potpuno iskreno, zato smo i brzo uplovili u brak. Verenicki prsten sam dobila od svekra na dan venčanja - rekla je Danijela u pomenutoj emisiji.

Pročitajte: Voditeljka Danijela Buzurović oglasila se posle SAOBRAĆAJNE NESREĆE i poručila ovo

Luka Šarac, Vladimir Šporčić / Story arhiva

 

Par je vrlo brzo otpočeo zajednički život, a na opštinskom venčanju prisustvovali su samo najbliži.

- Početkom decembra mi je Stefan predložio da živimo zajedno. Posle četiri dana počeli smo da živimo zajedno. Svaki dan me je pitao da se udam za njega. U jedan utorak smo se dogovorili da se venčamo u petak u 15 časova u opštini.  Rekli smo porodici da je to međusobno upoznavanje, a ne venačanje. U četvrtak sam shvatila da nemam adekvatnu haljinu, te sam u tog dana uveče pronašla haljinu. Ručak smo  potom kada smo obavili venčanje, zakazali za najbliže u kafani u kojoj smo se prvi put poljubili, bili su samo kumovi i roditelji- dodala je voditeljka.

Pročitajte: Voditeljka Danijela Buzurović doživela saobraćajnu nesreću, ON se sudario sa njom

Luka Šarac, Vladimir Šporčić / Story arhiva

 

Nakon, opštinskog, Stefan i Danijela do detalja su isplanirali i crkveno venčanje.

- 21. Decembra bilo je naše venčanje. U januaru sam ostala trudna, potom smo u maju imali crkveno venčanje, koje smo detaljno planirali. Bio je kišan dan, ali nam nije smetalo. Tema svadbene žurke bio je superheroj Betmen, koji je Stefanov omiljeni lik i bila je simbolika da sam se udala za superheroja. Sajlama smo se spustili sa maskama u salu, kao KetVumen i Betmen. Cela zamisao je bila da se uz svadbeni Marš pomeša muzika iz Betmena i mi smo se pojavili sa plafona -  dodala je ona u pomenutoj emisji.

Budući da je sama birala haljinu i tortu, stiče se utisak da je voditeljki apslutno bilo sve potaman, do trenutka kada je imala peh sa venčanicom.

Pročitajte: Srpska voditeljka sa decom i mužem preživela OLUJNO NEVREME u Grčkoj, pa objavila stravičnu sliku! (foto)

Luka Šarac, Vladimir Šporčić / Story arhiva

 

- Kada smo otišli da prvu kafu kao kolege, ceo dan mi je rekao da misli na mene zbog jedne pesme, te je ta pesma postala “naša pesma” . Što se tiče venčanice, bila je bila kakvu sam je zamislila, a savetujem ženama da biraju muža a ne venčanicu. Imala sam peh, nisam mogla da skinem haljinu kada sam se presvlačila, zapeo je rajsferšlus. Cipele sam lako odabrala, prve koje sam ugledala su mi odgovarale. Tortu sam takođe ja birala, bila je jednostavna, na tri sprata, bez ukrasa, ali smo na nju stavili naš porodični grb koji smo napravili povodom venčanja - rekla je Danijela svojevremeno u pomenutoj emisiji.

Luka Šarac, Vladimir Šporčić / Story arhiva

 

 

Komentari (0)

Loading