Celebrity News

Svakodnevno je gledate na televiziji: Ova lepotica je snaja Duleta Savića, a evo da li se druži sa Mirkom Vasiljević (FOTO)

Snaja Duleta Savića, supruga njegovog starijeg sina Uroša, prava je lepotica i popularno TV lice.

Svakodnevno je gledate na televiziji: Ova lepotica je snaja Duleta Savića, a evo da li se druži sa Mirkom Vasiljević (FOTO)

Dule Savić sa suprugom Marinom Rajević, ima dva sina Vujadina i Uroša. Dok je Vujadin često eksponiran u medijima i u stabilnoj zajednici sa glumicom Mirkom Vasiljević, sa kojom ima četvoro dece, Uroš nije doliko prisutan u javnom životu, ali je takođe oženjen lepoticom.

Snaja Duleta Savića, Tijana Savić je voditeljka vesti na TV "Prva". Budući da se bavi istom profesijom kao svekrva Marina, ona je istakla svojevremeno da je od nje dobila veliku pomoć.

- Marina mi je mnogo pomogla. Ona me je u početku svaki put snimala i zvala kad završim sa poslom da zajedno pogledamo snimak. Tada mi je dala mnogo saveta koji su mi veoma pomogli – rekla je Savićeva, prenosi "Pulsonline" .

Pročitajte: Evo ko je ŽENA kojoj se Vujadin Savić JAVNO OBRAĆA emotivnim rečima, a nije Mirka Vasiljević (FOTO)

Uroš i Tijana roditelji su prelepe ćerkice Lene, koja ima skoro pet godina, a ne kriju da su im njegovi roditelji dosta pomagali.

- Zahvalna sam na višku energije koji imam. Tako da uspevam sve da postignem. Dosta nam pomažu i Uroševi roditelji, tako da se kombinujemo, i bez njih bi sve ovo bilo neizvodljivo. Da sam birala takvog svekra i svekrvu, ne bih ih bolje našla. Zahvalna sam Bogu na tome, zaista. Mi super funkcionišemo, a oni su uvek tu kad treba, da nam pomognu, da nam se nađu. Marina i Dule se ne mešaju u moj odnos sa Urošem i trude se da nam uvek izađu u susret. U Srbiji je retkost da se roditelji ne mešaju u život svoje dece, ali eto mi smo imali mnogo sreće - objasnila je Tijana svojevremeno, prenosi pomenuti medij.

Pročitajte: Raznežićete se! Prva fotografija male Anike, četvrtog deteta Mirke Vasiljević i Vujadina Savića (FOTO)

Voditeljkin odnos sa Mirkom Vasiljević intrigirao je javnost, a onda je Savićeva progovorila o tome kako izgleda njihovo druženje.

- Sa Mirkom i Vujadinom se baš dosta družimo. Uroš i ja često izlazimo u grad sa njima, a prošlog vikenda sam došla u neprijatnu situaciju kada je u novinama izašlo ”Vujadin u društvu zgodne plavuše”. To su bili neki natpisi, neko ludilo potpuno. Sa Mirkom na kafi najčešće razgovaram o našoj deci, budući da smo obe mame i deca su nam sada glavna tema - rekla je svojevremeno snaja Duleta Savića.

Komentari (0)

Loading