Celebrity News

Živim sa tim svakog dana, NEMAM IZBORA! Željko Samardžić se bori sa PODMUKLOM BOLEŠĆU

Zdravlje Željka Samardžića nije tako sjajno, buduči da je pevač otkrio da ima izvesne tegobe i probleme.

Živim sa tim svakog dana, NEMAM IZBORA! Željko Samardžić se bori sa PODMUKLOM BOLEŠĆU

Pevač Željko Samardžić, donedavno bio je u "punoj snazi" ali je potom otkrio da se bori sa bolešću koja mu je dijagnostikovana. Budući da je pevač u sedmoj deceniji života, mnogi su se zabrinuli za njegovo stanje.

Zdravlje Željka Samardžića narušeno je, jer se pevač bori sa bolešću štitne žlezde, zbog koje je primoran da pije terapiju.

- To je jedna autoimuna bolest štitne žlezde koja stvara povremene probleme. Čim sam krenuo sa redovnim terapijama, sve je bilo u redu. Svako jutro popijem po jednu tableticu i to je to - istakao je Željko za "Objektiv" .

Pročitajte: POSLE VELIKE PATNJE, RADOST - Ćerka Željka Samardžića ocu je zadala puno brige, a sada saopštila najradosnije vesti (FOTO)

Filip Šobot

 

Iako je u pitanju autoimuna bolest, Samardžiću nije skinula osmeh sa lica, već on živi sa istom i trudi se da vodi normalan život.

- Žene uglavnom obolevaju od te bolesti, ali eto, mene je zadesilo i nosim se sa tim kako znam i umem. Kasnije sam saznao da dosta mojih prijatelja ima Hašimoto sindrom, a ja sam ga imao dugo a da to nisam ni znao - otkrio je pevač za pomenuti medij.

Komentari (0)

Loading