Celebrity News

NIKOLIJA, JESI LI VIDELA OVO? Vrele fotke Relje Popovića i Makedonke podići će veliku PRAŠINU! (FOTO)

Relja Popović u zagrljaju druge i to je videla cela Srbija, a nesumnjivo i Nikolija, pa se mnogi pitaju kakva je njena reakcija.

NIKOLIJA, JESI LI VIDELA OVO? Vrele fotke Relje Popovića i Makedonke podići će veliku PRAŠINU! (FOTO)

Naime, Relja Popović tumači jednu od uloga u novoj sezoni serije "Besa", a kako smo već u prvim epizodama mogli da primetimo, junak koga glumi zapao je za oko izazovnoj Ani, koju tumači makedonska glumica Kamka.

Kako je najava za novu epizodu serije online, fanovi Relje Popovića oduševljeni su onim što su imali prilike da vide i sa nestrpljenjem čekaju novu epizodu. Naime, Relja Popović u zagrljaju druge snimio je vatrene scene, o kojima će se zasigurno pričati, a fanove interesuje kako je Nikolija reagovala na te kadrove.

Pročitajte: Šokirala nas je izjavom! Šta se to dešavalo između Hane Selimović i Relje Popovića na snimanju serije "Besa"? (VIDEO)

PROMO/SERGEJ RADOVIĆ

 

Ipak, da protiv ovih scena Nikolija nema ništa i da razume da je Relja profesionalac u svom poslu, dokazuje činjenica da ga je pratila na premijeri prve epizode.

- Na premijeri "Bese" mi je mnogo značilo što je ona bila sa mnom, svi su dolazili u glumačkim parovima, jedino smo ona i ja došli kao pravi par, porodica jeste sve - rekao je Relja tada za medije.

PROMO/SERGEJ RADOVIĆ

 

 

Komentari (0)

Loading