Celebrity News

Ekskluzivni snimci! Evo kako Katarina Grujić izgleda samo nekoliko dana pred porođaj!

Trudna Katarina Grujić do porođaja "broji sitno". Sve pripreme za dolazak naslednice Katje polako ali sigurno privode se kraju. Odluka o tome gde će se pevačica poroditi takođe je pala, a sada ona i njen izabranik sa nestrpljenjem iščekuju najvažniji dan u svom životu.

Ekskluzivni snimci! Evo kako Katarina Grujić izgleda samo nekoliko dana pred porođaj!

Poznato je da je Kaća perfekcionista, a sada posebno želi da stigne da obavi sve obaveze, kako bi sve bilo savršeno za dolazak njene princeze, planiran za kraj decembra.

Trudna Katarina Grujić sa druge strane veoma polaže na svoje zdravlje tokom drugog stanja, pa se maksimalno povukla iz javnosti. Upravo zato fanovi sve ređe imaju prilike da je vide.

Pročitajte: SVI SU U ČUDU - Katarina Grujić odlučila se na OVAJ korak u vezi sa TRUDNOĆOM, evo da li ju je Marko podržao

Kako joj ništa ne bi nedostajalo njen suprug Marko Gobeljić prati je u stopu gde god krene i ispunjava joj sve želje, a posebno se trudi da je ne ostavlja samu.

Zato je tokom svojih poslovnih obaveza neretko vozi kod roditelja u porodični dom na Voždovcu. Upravo tokom takve posete porodici Grujić ekipa emisije "Paparaco lov" uhvatila je bračni par i fotografisala Kaću, samo nekoliko nedelja pred porođaj.

Paparaco lov printscreen

 

Skockana od glave do pete, Kaća je izašla iz kuće svojih roditelja, a društvo joj je pravio suprug Marko. Ono što je primetno je da Kaća uživa u drugom stanju i da su ona i Gobelja beskrajno srećni što će uskoro upoznati svoju devojčicu.

Komentari (0)

Loading