Celebrity News

PREVARIO JU JE SA DOKTORKOM! Ovo je supruga Harija Varešanovića koja zbog njegove PRELJUBE prolazi kroz najteži period

Supruga Harija Varešanovića doživela je svojevremeno, kako se pisalo u domaćim medijima, preljubu, od koje se teško oporavila.

PREVARIO JU JE SA DOKTORKOM! Ovo je supruga Harija Varešanovića koja zbog njegove PRELJUBE prolazi kroz najteži period

Frontmen grupe "Hari mata hari" , Hari Varešanović, pre nego što se skrasio pored lepe Osječanke Jasminke, imao je prilično buran ljubavni život. Pored toga što je dobio vanbračnog sina za ženom koja nije poznata javnosti, on se razveo od prve supruge Aide, koja mu je rodila dvoje dece. Često je govorio kako " ne može da se smiri na jednom mestu" , te ga je takav stav umalo koštao i braka sa sadašnjom suprugom.

Supruga Harija Varešanovića prošla je kroz pakao

Supruga Harija Varešanovića, Jasminka Istuk-Varešanović, svojevremeno oprostila je mužu čak i prevaru. Kako je pisao "Avaz" pre nekoliko godina, pevač je imao ljubavnu aferu sa izvesnom Marinom, renomiranom doktorkom svetskog glasa, koja živi i radi u Sloveniji. 

Te 2013. godine, Hari nije želeo da komentariše ove navode i neposredno nakon što je navodna afera razotkrivena, Jasminka i Hari viđeni su zajedno na jednoj sahrani, ali nije bilo jasno u kakvom su odnosu. Da li mu je ona nakon toga baš sve oprostila, ostalo je misterija za javnost, budući da nisu želeli da se oglašavaju po tom pitanju, ali pretpostavlja se da su njihovi odnosi bili narušeni.

Pročitajte: Slika i prilika oca - Ovo je vanbračni sin Harija Varešanovića (FOTO)

Story arhiva

 

Inače, njih dvoje upoznali su se 1994. na jednom koncertu kraj Kelna gde je ona tada živela, a Hari je o Jasminki govorio da je u pravi trenutak ušla u njegov život, kada je bio spreman za ljubav. Venčali su se 2010. godine, a niko nije očekivao da će tako brzo imati "trzavice" u svom braku.

- Teško je u životu naći formulu harmoničnog odnosa sa ljudima uopšte, a ne samo sa emotivnim partnerom. Isto je i sa bratom, sestrom, majkom... Uvek dolaze neki ratovi, prepreke i treba se truditi da ih prevaziđete. Iskustvo je neophodno. Čovek stalno uči kako treba da bude tolerantan i da se suočava sa problemima i izlazi iz njih kao pobednik. Život donosi razne stvari s kojima morate da se hrabro suočite. Neophodan je trud jer svaki odnos treba gajiti – govorio je Hari svojevremeno za "Story" .

Komentari (0)

Loading