Celebrity News

ŠTA SE DESILO? Sloboda NIJE PODRŽALA sestru Draganu u NAJVAŽNIJEM trenutku, svi pričaju da su im odnosi OZBILJNO NARUŠENI!

Odnos Dragane i Slobode Mićalović prema različitim spekulacijama nije sjajan u poslednje vreme, o čemu svedoči i činjenica da Sloboda nije pružila podršku sestru u važnom trenutku, koji je za nju bio životna prekretnica.

ŠTA SE DESILO? Sloboda NIJE PODRŽALA sestru Draganu u NAJVAŽNIJEM trenutku, svi pričaju da su im odnosi OZBILJNO NARUŠENI!

Glumica Dragana Mićalović, nedavno je imala  premijeru predstave "Ana Karenjina" u Beogradu. Budući da u pomenutom komadu, koji je odigrala u Jugoslovenskom dramskom pozorištu, tumači glavnu ulogu, stiče se utisak da joj je to trenutno najvažnija uloga u karijeri, u koju je uložila mnogo truda i rada. Njena prva profesionalna uloga u pozorištu, donela joj je puno ushićenja, o čemu je govorila i za naš portal, međutim jedan gest njene sestre Slobode malo je falilo da pokvari dobro raspoloženje glumice.

Pročitajte: Blagosloveno stanje joj lepo stoji - Dragana Mićalović pokazala trudnički stomak (FOTO)

Boško Karanović

 

Odnos Dragane i Slobode Mićalović nikad nije bio više u centru pažnje nego sada, budući da se Sloboda nije pojavila na pomenutoj premijeri, kao ni njen muž Vojin. Iako se pojavila Mirjana Mićalović, Slobodina i Draganina starija sestra, mnoge znatiželjne oči tražile su pogledom Slobodu, koje nije bilo na vidiku.

Pročitajte:  KONAČNO UHVAĆENI - Srce Dragane Mićalović osvojio OVAJ poznati glumac (FOTO)

Boško Karanović

 

Zbog toga, mnogi su se zapitali da li je negde pošlo po zlu, budući da je Dragani premijera predstave bio važan trenutak u životu, u kojem je verovatno želela da ima podršku obe sestre. Komentari na društvenim mrežama pokrenuli su različita govorkanja, te se mnogi pitaju da li su se sestre, koje su inače nerazdvojne, posvađale.

Međutim, vrlo je izvesno da Sloboda i njen suprug Vojin nisu stigli da dođu na predstavu, zbog svojih profesionalnih i privatnih obaveza koje imaju oko ćerki, stoga je verovatno glumica uputila sestri podršku pre početka predstave.

Pročitajte: Sve tri sestre Mićalović u ludom provodu! Ovakve ih nikada niste videli (FOTO)

Boško Karanović

 

Iako je podrška na licu mesta izostala, to nije sprečilo Draganu da zablista i maestralno odigra svoju ulogu. O njenoj glumi će se pričati, budući da je interesovanje za predstavu veliko, a iz prvog reda podržale su je drugarica Milica Pavlović i legendarna glumica Svetlana Ceca Bojković.

 

Komentari (0)

Loading