Celebrity News

Ispovest koja slama srce: Teška borba za majčinstvo Anite Mančić ostavila trag: Telo je počelo da se buni

Potresna ispovest glumice Anite Mančić uzburkala je Srbiju. Naime, kako glumica kaže, kroz život je vodila neke svoje, teške bitke, a jedna od njih bila je ona, najvažnija za svaku ženu - bitka za majčinstvo.

Ispovest koja slama srce: Teška borba za majčinstvo Anite Mančić ostavila trag: Telo je počelo da se buni

Maestralna Anita Mančić mnogima je jedna od omiljenih domaćih glumica, a o njenom privatnom životu zna se veoma malo. Anita je naime godinama u srećnom braku sa suprugom Bojanom, koji je po struci grafički dizajner. Najveća želja koju je bračni par imao bila je da se ostvare u ulozi roditelja, međutim, čak ni posle deset godina duge borbe, san im se nije ostvario.

- Deset godina vodila sam tešku borbu da postanem majka, nažalost bezuspešno. To je veliki atak na organizam. Telo je počelo da se buni, zato sam odustala od te borbe. Razmišljala sam i da usvojim dete - ovim rečima počela je potresna ispovest Anite Mančić za "Blic Ženu".

Pročitajte: Anita Mančić - Ljudi će sada shvatiti koliko nam je malo potrebno za život

Hellomagazin

 

Tu ranu, koja godinama ne zarasta, glumica leči tako što vodi humanitarnu glumačku trupu za decu sa Daunovim sindromom.

– Kad me stigne tuga, ućutim se da je preživim. Kad bih zbog nekih stvari počela da plačem, nikad ne bih prestala. Zato ne počinjem - kaže sa puno sete Anita.

 

Komentari (0)

Loading