Celebrity News

Prijateljstvo se pretvorilo u mržnju! Evo šta je pravi uzrok prezira između Brene i Miroslava

Sukob Lepe Brene i Miroslava Ilića traje čak dve decenije, a mnogi još uvek veruju da je Mirjana Antonović ta, koja je među kolegama posejala "seme razdora". Ipak, istina je sasvim drugačija.

Prijateljstvo se pretvorilo u mržnju! Evo šta je pravi uzrok prezira između Brene i Miroslava

Pre dve decenije, na vrhuncima svojih karijera,Miroslav Ilić i Lepa Brena bili su nerazdvojni prijatelji, a onda se nešto iznenada promenilo i njih dvoje danas su žestoki rivali.

Sukob Lepe Brene i Miroslava Ilića sada je dodatno pojačan, jer je Brena stala na stranu Mirjane Antonović i kao svedok izašla na suđenje, na kome porodica Antonović pokušava da dokaže da je Miroslav Ilić otac Mirjaninog sina. Međutim, suđenje i Mirjana Antonović nisu bili krivci za početak ovog sukoba.

Pročitajte: Ljubavnica Miroslava Ilića objavila SVE fotografije sa jahte Brene i Bobe, čak i iz spavaće sobe! Jedan detalj će vas ostaviti u čudu (FOTO)

Ata Images

 

Sukob Lepe Brene i Miroslava Ilića - Prava istina konačno otkrivena

Sve je počelo kada je Miroslav Ilić javno osudio Brenu i Bobu što su za vreme bombardovanja otišli u Ameriku. Međutim, on je tvrdio da su Brena i Boba napustili Srbiju, pre nego što je bombardovanje počelo, dok su njih dvoje to uradili mnogo kasnije.

– Dve nedelje pošto su počeli da nas gađaju bombama, Brena se sa Bobom složila da je i za decu i za njih bolje da se sklone kad već imaju mogućnost i tada su se spakovali i otišli u Ameriku. Pa to bi svako normalan uradio ako već ima mogućnost. Pobogu, rat je bio. Ne znam kako je Miroslav mogao da je proziva zbog toga, baš nije bio u pravu. Brena mu je baš to zamerila. Od tada njih dvoje nisu u dobrim odnosima – ispričao je izvor za "Star".

Komentari (0)

Loading