Celebrity News

Nismo očekivali ovako brzo! Srećne vesti stižu od Anđele Jovanović i Mihaila Dudaša iz Londona

Anđela Jovanović i Mihail Dudaš danas imaju poseban povod za slavlje

Nismo očekivali ovako brzo! Srećne vesti stižu od Anđele Jovanović i Mihaila Dudaša iz Londona

Anđela Jovanović i Mihail Dudaš uživaju u skladnoj vezi, a jedno drugome su najveća podrška. Zgodni atletičar i glumica ne kriju ushićenje zbog njenog novog životnog dostignuća, te su radosne vesti podelili na društvenim mrežama.

Naime, Anđela je uspešno završila master studije, koje je upisala 2019. godine u Engleskoj, u Londonu. Tamo se glumica i nedavno uputila, kako bi odbranila završni rad, što je učinila uspešno. 

Anđela Jovanović i Mihail Dudaš danas su najsrećniji

Ćerka Gagija Jovanovića i Branke Puljić saopštila je radosne vesti na svom "Instagram" profilu, a čestitke nisu prestajale da se nižu. Iako je verovatno imala veliku tremu, ona je uspela da prevaziđe svaku prepreku, budući da je sve vreme bio uz nju njen dečko Mihail.

Pročitajte: DOM ZA LJUBAVNIKE - Ovde žive Anđela Jovanović i Mihail Dudaš (Foto)

 

 

Atletičar je i te kako ponosan na svoju izabranicu, što nije želeo da sakrije, već joj je javno čestitao diplomiranje.

Sada, kada je diploma u njenim rukama, Anđela može da odahne i posveti se i drugim interesovanjima, a svojevremeno je ispričala kako je uspevala da uskladi obaveze oko posla i studija.

– Imala sam veliku tremu, prvo da li ću uopšte upisati taj master jer je velika konkurencija. Oni prave audicije širom sveta, ja sam išla na audiciju u Londonu i teško je upisati taj smer. Prvo sam zbog toga imala tremu. Kada sam saznala da sam primljena, imala sam tremu od toga da ovde pauziram neko vreme sve predstave i snimanja i da odem tamo da se usavršavam – ispričala je glumica pre dve godine za „Blic”. 

Komentari (0)

Loading