Celebrity News

Desila se neželjena beba: Potresna ispovest Olivere Balašević će vas rasplakati!

Ispovest Olivere Balašević rasplakala je domaću javnost

Desila se neželjena beba: Potresna ispovest Olivere Balašević će vas rasplakati!

Ispovest Olivere Balašević, koju je nedavno ispričala u emisiji "TV lica kao sav normalan svet" , sledila je krv u žilama gledalaca, budući da je spisateljica ispričala potresne detalje iz svog detinjstva, koje niko nije znao.

Udovica Đorđa Balaševića pokojnom suprugu nije otkrila izvesne detalje o svom životu, već ih je kantautor saznao iz njene knjige, koju je napisala nakon više decenija od nemilih događaja koji su joj obeležili život.

Ispovest Olivere Balašević ledi krv u žilama

Naime, književnicu je u mladosti odbacio biološki otac, a kako otkriva u svojoj ispovesti, majka Pelka sama ju je odgajila, kao i i brata Zorana. Kada je Olivera napisala svoju knjigu "Planeta dvorište", Đorđe Balašević prvi put otkrio da je njegova supruga zapravo bila neželjena beba, te da majka nije ni htela da je rodi.

- Znaš, ogrešila sam se o nju, još kako. Ogrešila sam se, bog neka mi oprosti. Znaš kako, sa OVIM je već krenulo da su mu više punili glavu nego što mu je moja ljubav punila srce i počeo je da se okreće od mene i Zorana. I tako, u tom nesigurnom odnosu sa njim, osetila sam da u meni kuca drugo srce. I, bog neka mi oprosti, svašta sam pokušavala, skakala sam sa visokih merdevina, čula sam to od žena da se može i tako... ne bi li otišla - prenela je Olivera razgovor svoje majke Pelke sa komšinicom.

Pročitajte: Lako i preukusno - Oduševiće vas recept Olivere Balašević za krompir čorbu (VIDEO)

Mirko Tabašević

 

Uprkos naporima da se otarasi bebe, Oliverina majka je tada prepoznala da je njeno dete, koje treba da dođe na svet, jako.

- A onda sam čula da se stavi veliki kamen, što teži, na stomak, ali nije se dala... nije se dala, ta je jaka, kad je to njeno srce, pod tim kamenom, počelo da kuca, znala sam ja - prepričala je Olivera majčinu ispovest.

Ipak, Olivera je za izvesnim žalom i tugom govorila o tom stravičnom saznanju, te je otkrila da joj nimalo nije lako ni dan danas.

- Iznikla sam pod kamenom, a sad kad pod kamenom i ona leži, nekako mi je taj kamen još teži. To je nešto što Đorđe nije znao i otišao je sa uverenjem da sam jaka - rekla je udovica Đorđa Balaševića, prenosi "Republika" .

 

Komentari (0)

Loading