Celebrity News

Kao u bajci: Pogledajte kako su Petar Benčina i Tamara Dragičević dekorisali dom za praznike (FOTO)

Dom Tamare Dragičević i Petra Benčine dekorisan je praznično, što je najviše obradovalo mališane glumačkog para Lazara i Stašu.

Kao u bajci: Pogledajte kako su Petar Benčina i Tamara Dragičević dekorisali dom za praznike (FOTO)

Novogodišnji i božićni praznici lagano nam stižu, a dom Tamare Dragičević i Petra Benčine jedan je od onih  koji se ističu u moru praznično ukrašenih. Glumački par, pre nego što je dobio mališane Stašu i Lazara nije bio zagrižen za kićenje stana, međutim, s roditeljskom ulogom promenio je stavove, te poslednjih šest godina vrlo rado odlazi u kupovinu novogodišnjih ukrasa i lampica. 

Pročitajte: Tamara Dragičević pokazala kako provodi vreme sa SINOM I ĆERKOM (foto)

Instagram

 

Tamara i Petar, po želji svojih naslednika, ove godine jelku su okitili crvenim i belim ukrasima, poklonima s više malih Deda Mrazova, a kako bi deci praznike učinili još zanimljivijim odlučili su da iscrtaju i prozore svog dnevnog boravka. Za taj nimalo jednostavan posao oni su angažovali stručnjake, koji su napravili pravu snežnu bajku i obradovali njihove mališane. Na jednom od prozora našla se sova, dok je na drugom bojama iscrtan irvas.

Pročitajte: Deca, porodica, probe, premijere, slikanja: Evo kako Tamara Dragičević i Petar Benčina uspevaju da postignu sve (video)

Instagram

 

Dom Tamare Dragičević i Petra Benčine odiše posebnim prazničnim duhom

Malo pre rođenja sina Lazara Tamara Dragičević i Petar Benčina preselili su se u novi stan, koji su ukrasili po sostvenom nahođenju, ali i tako da se njihova deca osećaju lagodno. Višak su izbacili, a manje važnim stvarima pronašli su mesto u skrivenim uglovima ormara. Želja im je bila da Staši i Lazaru naprave prostor za igru i u tome su i uspeli, a u novogodišnjem ukrašavanju zajedno su uživali. 

 

 

Komentari (0)

Loading