Celebrity News

Svi ga znate: Ovaj slavni muzičar je drugi muž Verice Šerifović, evo kako ga je Marija prihvatila (FOTO)

Bivši muž Verice Šerifović bio je blizak sa njenom ćerkom Marijom

Svi ga znate: Ovaj slavni muzičar je drugi muž Verice Šerifović, evo kako ga je Marija prihvatila (FOTO)

Bivši muž Verice Šerifović, sa kojim je uplovila u drugi brak po redu, preminuo je nakon kratke i teške bolesti 2017. godine, a zbog tog nemilog događaja, cela estrada bila je u suzama.

Bivši Muž Veroce Šerifović bio je poznati kompozitor

Naime, Miodrag Mića Nikolić bio je poznati kompozitor i muzičar i vlasnik jedne izdavačke kuće čiji su članovi pored Verice, bili i mnogi poznati pevači kao što je Šaban Šaulić. Nakon razvoda od Marijinog oca Rajka Šerifovića, Verica se samo godinu dana kasnije venčala sa kompozitorom.

Njih dvoje nisu dugo bili u braku - svega tri godine, a Veričinoj ćerki Mariji Šerifović nije smetalo što je tako brzo uplovila u drugi brak.

Pročitajte: Ovde se Marija krije od svih - Zavirite u velelepnu vilu Verice Šerifović u Kragujevcu sa raskošnim dvorištem i poslastičarnicom (FOTO)

Youtube Screenshot

 

- Godinu nakon što je razveden moj prvi brak, 2004, venčala sam se sa Mićom. Slavili smo u restoranu Jezero do devet sati ujutro. Tada sam imala venčanicu i bila je prisutna cela estrada. Bilo je to slavlje za pamćenje. Marija i ja smo se pre toga preselile iz Kragujevca u Beograd, ona je tada bila na početku karijere. Nije joj smetalo što sam se ponovo udala. Naprotiv. I sada mi kaže da bi volela da se po treći put udam samo da mi ona nije u mislima 24 sata dnevno. Brak sa Mićom je trajao tri godine, razišli smo se sporazumno i ostali u prijateljskim odnosima. Sada mislim da je brak glupost koja sve pokvari. Mariju apsolutno podržavam u svim njenim izborima i uz nju sam stalno. Često smo zajedno na njenim koncertima. Bila sam uz nju i u Helsinkiju maja 2007. kada je pobedila na Evrosongu. Pred nastup sam je naterala da se pomoli pred upaljenom svećom i popije malo svete vodice koju samdonela iz manastira Svetog Vasilija Ostroškog - otkrila je svojevremeno Verica, prenose domaći mediji.

Komentari (0)

Loading