Celebrity News

Porodična tajna Nade Topčagić: Majka joj je do kraja života živela u kamp kući, rođak otkriva SVE DETALJE

Majka Nade Topčagić ima iznenađujuću životnu priču...

Porodična tajna Nade Topčagić: Majka joj je do kraja života živela u kamp kući, rođak otkriva SVE DETALJE

Nada Topčagić rođena je u Tarevcima, malom mestu u Bosni i Hercegovini, a o njenom odrastanju i porodici malo toga se zna. Detalje iz njenog života javnosti je otkrio njen prvi komšija iz rodnog mesta.

Naime, komšija otkriva da je majka Nade Topčagić bolovala 2008. godine, kada je on bolje upoznao poznatu pevačicu koja je brinula o majci.

Pročitajte: Ležao u lokvi krvi, lekari ga dva puta vraćali u život - Sin Nade Topčagić doživeo stravičnu nesreću

 

 

- Upoznao sam Nadu 2008. godine, kada joj je majka bila u bolnici. Imao sam radnju u centru, u koju je ona redovno dolazila kako bi kupovala potrebne namirnice. Moram joj zameriti što majci nije posvetila više vremena i nege, a toliko je opevavala. Ona je mlada otišla iz ovog mesta, trbuhom za kruhom je otišla za Srbiju. Poznavao sam i njenog oca Redžu, on je bio fin i tih čovek. Talenat za pevanje pokazala je još u srednjoj školi, a nasledila ga je od porodice sa očeve strane. Nada je ovde imala jednu veliku ljubav, njena prva ljubav bila je odavde, moj rođak. Kada je odlučila da ode u estradne vode, on to nije podržao, pa su se rastali. Ona kada je čula da se on ženi, dolazila je u Modriču, bila je ovde pijana i razočarana - priča on i otkriva, detalje o kojima je javnost malo znala.

Majka Nade Topčagić živela je usamljenim životom

Prema rečima komšije Salka, majka Nade Topčagić do kraja života živela je u kamp prikolici.

- Naravno da samački život nikako nije dobar, sigurno da ni njihovoj majci nije prijao. Almasa, Nadina sestra, počela je da gradi kuću još pre rata, koja i dalje nije završena. Ona živi u Nemačkoj, dolazila je ovde na nekoliko dana sa kamp-kućicom, u Zenici ima još dve kuće. Njihova majka Hamida poslednje dane provela je ovde na placu u kamp-kućici, tu je živela godinama pred smrt. Moram da zamerim mojoj prijateljici i sugrađanki Nadi što ocu Redži nije podigla grob. Mislim da je njen otac bio jako fin čovek i da je to zaslužio i da se Nada neće ljutiti kada bude gledala ovaj video - iskreno je rekao za "Kurir" i nastavio:

 

 

- Nadina majka Hamida je volela je da ima mačke. Bila je okružena životinjama, uvek ih je hranila. Slabo je Nada obilazila ovaj kraj, sem tih deset dana pred njenu smrt. Ima tu pesmu i spot o majci, a mi koji smo ovde znamo da joj se malo posvetila, mislim da je trebalo više pažnje da joj posveti. Iskoristio sam priliku kada je bila ovde da je pitam da zapeva Tarevcima, ona je tada rekla hoću, dogovorićemo se, ali na tome je ostalo - dodaje on za pomenuti medij.

Komentari (0)

Loading