Celebrity News

Zbog njega je sve napustila, a onda joj je pripredio bolan raskid: Ko je devojka koja se u suzama rastala od Baneta Trifunovića (FOTO)

Bivša devojka Baneta Trifunovića svojevremeno se svega odrekla kako bi bila u vezi sa glumcem. Napustila je karijeru i porodicu, ali glumcu to nije bilo dovoljno.

Zbog njega je sve napustila, a onda joj je pripredio bolan raskid: Ko je devojka koja se u suzama rastala od Baneta Trifunovića (FOTO)

Nekadašnje prepoznatljivo lice bosanke televizije, konkretno BIH Pinka,  Aida Alilović, bivša devojka Baneta Trufinovića je, i tu informaciju  malo ko ne zna, ipak ono što je malo poznato je da se atraktivna voditeljka svojevremeno zbog glumca odrekla pređašnjeg života, preselila se za Beograd, a onda je usledio bolan krah veze od kog se teško oporavila.

Pročitajte: Branislav Trifunović o odnosu sa bivšom devojkom

Rajko Ristić

 

Naime, Aida Alilović, koja je danas udata za snoubordera Nedeljka Jokanovića i sa njim ćerku Rimu, beogradskog dramskog umetnika upoznala je tokom filmskog festivala u Sarajevu, a već krajem 2005. godine zbog njega se preselila u srpsku prestonicu. Par je ubrzo otpočeo zajednički život a tokom pet godina veze planirao je i venčanje. Muzika, ljubav prema noćnom provodu, glumi, fudbalskom klubu Crvena zvezda spajali su emotivne partnere, o čijem odnosu se često, bez mnogo povoda  ružno spekulisalo. Jedno vreme pisalo se da su prekinuli romansu, što su oni svojim pojavljivanjem u javnosti demantovali, međutim svega nekoliko meseci kasnije spekulacije su se obistinile. Glumac je, naime, odlučio da dalje nastavi sam, što je voditeljki veoma teško palo. Mesecima od razlaza nije mogla da se oporavi, sve dok nije upoznala današnjeg supruga.

Pročitajte: Potresno: Bivša devojka Baneta Trifunovića abortirala

Bivša devojka Baneta Trifunovića- Radost i bol su istog intenziteta

Rastanak od Baneta nije, međutim, najgora stvar koja se Aidi dogodila. Svega dva meseca od rođenja ćerke Rime, sahranila je majku, tri meseca kasnije preživela je još jednu porodiču traumu. Voditeljka je to nazvala emotivnim rolekosterom.

- Krajem jula 2016. godine postala sam mama. Tačno dva meseca kasnije bila sam na sahrani mojoj mami. Tri meseca posle otac me se odrekao. U tom emotivnom rolerkosteru shvatila sam da su radost i bol istog intenziteta, a da od nas zavisi za šta ćemo se odlučiti – kazala je.

Komentari (0)

Loading