Celebrity News

PRVA ISPOVEST majke Milana Marića: Malo je falilo da se moj sin ne rodi, prošli smo kroz pakao (VIDEO)

Majka Milana Marića jaka je i snažna žena koja se u prošlosti izborila sa komplikovanom trudnoćom, a o neizvesnosti i koliko je glumac, uprkos zdravstvenim problemima bio uporan da se rodi govorila je otvoreno za medije

PRVA ISPOVEST majke Milana Marića: Malo je falilo da se moj sin ne rodi, prošli smo kroz pakao (VIDEO)

Luka Šarac

Za razliku od svog jedinca koji vrlo vodi računa šta i kada će podeliti sa medijima, majka Milana Marića nema dlake na jeziku. U intervjuu za Kurir TV ona je svojevremeno otkrila interesante, ali i vrlo tenzične situacije iz prošlosti. Gordana je ispričala, naime, kako joj je tokom trudnoće sa Milanom dijagnostikovana placenta previja, ili drugačije rečeno prednjačeća posteljica, stanje koje može biti bez simptoma do početka porođaja ili pojave kontrakcija. Gordani, vaspitačici u penziji, su na sreću lekari to otkrili mnogo ranije, a rizik je i dalje bio izuzetno veliki, kako za nju tako i za bebu. 

- Mada se te bebe u velikom procentu ni ne rode, sećam se ko juče da je bilo, kada su mi dve slatke mlade doktorke kazale da je Milan uporan da se rodi: "Ovaj je rešio da se rodi. Uopšte ga ne zanima šta se dešava i kakvi su problemi oko njega - ispričala je kroz smeh ona, a zatim se prisetila nešto kasnijih situacija u kojima je Marić takođe pokazao upornost i izdržljivost.

Pročitajte: NEVEROVATNO koliko liče: Upoznajte majku Milana Marića (FOTO)

Milan je, naime, od malih nogu bio lud za glumom, stoga je još kao dečak poželeo da oformi dramsku sekciju. Stalno je jurio nastavnike u školi, direktore, tražio pristupnice, a njegovoj majci svi su govorili da je toliko zagrižen za to da će u tome i uspeti, što se kasnije i dogodilo. Majka Milana Marića kroz smeh je istakla da je njen sin od detinjstva bio i veliki zagovornik ravrnopravnosti.

- Bio je drugi razred ili treći kada je u školu došla nova psihološkinja i deci kazala da mogu da joj se obrate kakav god problem da imaju, a ne mogu da rasprave sa mamom. Da jednostavno dođu kod nje i popričaju. Milan se naravno odmah javio i kazao joj: "Hoću ja sa vama da popričam, morate da mi date savet kako da se izborim sa svoju ravnopravnost. Imam brata i sestru koji su od mene stariji 9 i 12 godina i oni stalno meni govore;"Ti si mali, ti ne možeš!", a ja znam da mogu sve što i oni i ne mogu da se pomirim sa tim da mi stalno govore da sam mali - duhovito je za sam kraj ispričala Gordana.

 

 

Komentari (0)

Loading