Celebrity News

Jovana i Željko Joksimović prvi put otvoreno o emotivnim partnerima koje su ostavili da bi bili zajedno: Nismo grešnici

Veza Jovane i Željka Joksimovića imala je turbulentan početak

Jovana i Željko Joksimović prvi put otvoreno o emotivnim partnerima koje su ostavili da bi bili zajedno: Nismo grešnici

Veza Jovane i Željka Joksimovića, a potom i skladan brak, traju već 13 godina, a na samom početku zabavljanja novinarka i muzičar susreli su se sa zlim komenatraim i bolnim neistinama, koje nisu povredile samo njih već i njihove najmilije. Naime, današnji supružnici svega par meseci pre nego što su se upoznali, a zatim i otpočeli romansu prekinuli su veze sa prethodnim izabranicima, Jovana sa Aleksandrom Zeremskim za kog je bila i verena, Željko sa voditeljkom, nekadašnjom manekenkom Adrianom Čortan. U medijma je to prestavljeno kao da su se na taj potez odlučili s namerom da budu zajedno, međutim oni su to oštro demantovali. Susret povodom zajedničkog voditeljskog angažmana za pesmu Evrovizije održane u Beogradu u njima je, po Jovaninoj priči, probudio prvo kolegijalni, a zatim i prijateljski odnos, a tek kasnije u njihovim stomacima proradili su i leptirići.

- Veoma smo se zbližili i ne sećam se kako je došlo do toga da prijateljstvo preraste u nešto više. Sve se razvijalo brzo i samo od sebe, a možda je to bio i logičan sled. Postali smo prvo jako dobri prijatelji, što je bilo čudno, jer oboje nismo tipovi osoba koje olako puštaju nove ljude u svoj svet – rekla je novinarka.

Pročitajte: Ovo mogu samo oni! Evo zašto danas svi pričaju o Jovani i Željku Joksimoviću (FOTO)

 Dodala je potom da je tužna što su ona i otac njeno troje dece prikazani tada u medijma kao grešnici i preljubnici.

- Ne znam što smo tako predstavljeni, jer ne vidim šta je tu greh. Željko nema nikakve veze sa mojim prethodnim emotivnim životom i odlukom o raskidu. Nisam Sašu ostavila da bih bila sa njim i to je jedina istina. Rastali smo se na potpuno normalan i prijateljski način tako što smo razgovarali na temu našeg odnosa koji više nije bio kao pre. Prekinula sam veridbu 15 dana od prosidbe da veza ne bi išla dalje u brak sa svim nezadovoljstvima koja su bila prisutna, bilo je mnogo poštenije da to okončamo. Smatram da nešto ili treba da bude idealno ili ne treba da postoji. Mnogi bi nastavili da gaje to, ali ja nisam zamišljala našu budućnost takvom – kazala je ona.

Pročitajte: Znate li koji MEGA popularni glumac je nekada bio ludo zaljubljen u Jovanu Joksimović, pre Željka? (Foto)

Veza Jovane i Željka Joksimovića mnogima je bila trn u oku

Jovana tvrdi da su svi tekstovi u novinama bili pisani tako da povrede nju, Željka i njihove porodice.

- Iako se nije dogodilo ništa spektakularno, novinari su pisali šta im je padalo na pamet, pošto niko od nas nije želeo da izađe u javnost i ispriča istinu. Moje pojavljivanje tada bilo bi potpuno neprimereno, jer sam preživela Evroviziju, raskid veridbe, onda bila i sama neko vreme… Bila sam zaokupljena svojim životnim problemima – izjavila je supruga Željka Joksimovića, a zatim otkrila ima li istine u pričama da je Adriana Čortan pravila muzičaru problem time što nije želela da prizna sebi da je njihovoj vezi konačno došao kraj.

- Nisam tada bila upućena u njegov privatni život, kako su živeli i na koji način su završili. To je njihova stvar i ne bih želela da se mešam, mogu jedino da pričam u svoje ime, a na prošlost se ne osvrćem.

Pročitajte:Jovana i Željko Joksimović uhvaćeni u strastvenom trenutku (foto)

O odnosu sa muzičarem, braku i njegovoj dugovečnosti rekla je.

- U ljubavi i generalno u životu, ne razmišljam mnogo šta će biti sutra. Dok je lepo, neka traje. Osoba sam trenutka i umem da uživam u tome.Između nas nema tajni. Mi se stalno smejemo. Generalno, volim pozitivne ljude, one koji me čine srećnom i s kojima nema teških i nerešivih situacija. Kada Željko nije na sceni, a ja nisam pred televizijskim kamerama, vodimo potpuno normalan i običan život – zaključila je Jovana.

 

Komentari (0)

Loading