Celebrity News

Skriveno od pogleda: Pogledajte kako izgleda kuća Jovana Memedovića u prirodi, jedan detalj će vas oduševiti (FOTO)

Kuća Jovana Memedovića koja se nalazi na nepoznatoj lokaciji, predstavlja njegovo utočište u prirodi.

Skriveno od pogleda: Pogledajte kako izgleda kuća Jovana Memedovića u prirodi, jedan detalj će vas oduševiti (FOTO)

Kuća Jovana Memedovića, u kojoj voditelj neretko provodi vreme, nalazi se van Beograda, ali široj javnosti nije poznata tačna lokacija njegove "brvnare" . Iako poznato TV lice ne voli da iznosi detalje iz svog ličnog života za medije, na društvenim mrežama uočljivo je nekoliko kutaka pomenute kuće, koja je pravo gnezdo u kojem je voditelj u potpunom dodiru sa prirodom.

Kuća Jovana Memedovića - sasvim u prirodi

 

Voditelj je uložio puno truda u svoju kuću, koja je beg od beogradske gužve, a kada u njoj boravi, njegovi verni psi, mu prave društvo. Takođe, sudeći po fotografijama sa društvenih mreža, Memedović svaki veći praznik obeležava upravo daleko i izolovan od svih.

Pročitajte: Razveo se od OVAKVE lepotice - Evo ko je žena sa kojom Jovan Memedović ima dvoje dece (FOTO)

 

 

Ovaj dom u prirodi sav je u drvetu, a u unutrašnjosti mogu se pronaći razni korisni alati, poput peći i sekira, koje omogućavaju lakši rad oko same kuće i cepanje drva za potpalu. Na zidovima se nalaze uspomene nastale prilikom snimanja emisija "Sasvim prirodno" , koje Memedovića čine izuzetno ponosnim. 

Pročitajte: Potpuno opravdano! Jovan Memedović važi za najvećeg šmekera među TV licima, a tek da vidite kako je izgledao kao mladić (FOTO)

 

 

Osim toga, kada boravi u ovoj brvnari, voditelj neretko voli da uživa u nekoj dobroj knjizi, te ih se može naći pregršt u njegovoj kolekciji.

Pročitajte: Porodicu krije od javnosti, ali lepotu svoje ćerke Jovan Memedović nije uspeo - Upoznajte Mašu Memedović (foto)

 

Spoljašnost kuće nije otkrivena za javnost, ali Memedovićevi verni pratioci sa "Instagrama" zapazili su prostrao dvorište, koje tokom toplijeg vremena obiluje zelenilom i drvećem.

Pročitajte: Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger: Savršeno mesto za novo poglavlje

 

 

Ono što je posebno zapalo za oko mnogima, jeste pažljivo namešten kutak za voditeljeve pse, te i oni imaju svoje "parče" u vikendici za uživanje, a poznato je da Memedović obožava životinje, naročito svoje, za koje kaže da su njegovi verni prijatelji.

Pročitajte: Niko nije ostao imun na raskoš njihovog doma! Jelena i Novak objavili video koji je oduševio javnost (video)

 

 

Komentari (1)

Loading
boki

06:55 14.12.2021

Bravo Memedovic najbolji srpski novinar. Njegive emisihe su sve poucne zanimljive i vrlo gledane.