Celebrity News

SVI SU ZABRINUTI: Čeda Jovanović više nije isti čovek, OVA FOTOGRAFIJA je dokaz

Zdravstveno stanje Čedomira Jovanovića još uvek nije stabilno, korona je ostavila ozbiljne posledice.

SVI SU ZABRINUTI: Čeda Jovanović više nije isti čovek, OVA FOTOGRAFIJA je dokaz

Zdravstveno stanje Čedomira Jovanovića drastično se izmenilo od kada je prošle godine preležao korona virus. Naime, njegov organizam izborio se sa covidom 19, ali je ozloglašeni virus ostavio brojne posledice.

U januaru ove godine, Čedomir Jovanović završio je u bolnici zbog jakih bolova, a kada su ga lekari pregledali i podvrgli detaljnim analizama, usledio je šok.

- Posle snimanja, lekari su mu iskreno rekli da nešto slično još nisu videli, da nalazi krvi i rendgena prevazilaze njihovo znanje i da hitno mora u bolnicu - rekla je tada za medije njegova supruga

Pročitajte: Potres u porodici - Čedomir Jovanović u suzama zbog najstarijeg sina (FOTO)

Boško Karanović

 

Danas, godinu i po dana kasnije, Čedomir Jovanović još uvek ide na terapije, kako bi se njegov organizam oporavio. Fotografiju sa terapije Čeda je objavio na svom "Instagramu", a mnogi pratioci zabrinuli su se za njegovo zdravlje. 

Instagram

 

Iako više nije isti čovek i njegovo zdravstveno stanje nije kao pre korona virusa, Čeda ide na redovne korone, vodi računa o sebi, prima redovne terapije, kako bi što pre bio onaj stari i vratio se u formu.

Komentari (0)

Loading