Celebrity News

Ovakve ih do sada niste videli: Spontano uhvaćen trenutak otkriva istinu o braku Jelene Đokić i Svetozara Cvetkovića (FOTO)

Svetozar Cvetković i Jelena Đokić u javnosti se retko pojavljuju zajedno, pa je o njihovom braku javnosti poznato malo detalja.

Ovakve ih do sada niste videli: Spontano uhvaćen trenutak otkriva istinu o braku Jelene Đokić i Svetozara Cvetkovića (FOTO)

Svetozar Cvetković i Jelena Đokić već petnaest godina su u besprekornom braku. Spojila ih je ljubav prema zajedničkom poslu, ali i emocija koja je i posle petnaest godina podjednako živa. Ipak, zajedničkom odlukom da o svom braku ćute, još više su zaintrigirali domaću javnost.

‒ Privatnost mora biti moja i onih koji sa mnom dele krov nad glavom. Živim javni život na sceni i filmu, ta javnost je sasvim dovoljna  - rekao je jednom prilikom za "Hello!" glumac.

A shodno ovoj odluci, njih dvoje ne pojavljuju se često zajedno u javnosti. Pa ipak, spontano uhvaćen trenutak nastao pre nekoliko godina detaljno pokazuje kakav odnos neguje uspešan glumački par.

Pročitajte: SVI JE ZNATE - Ova 20 godina mlađa lepotica je supruga glumca Svetozara Cvetkovića (FOTO)

Petar Đorđević

 

Onda kada misle da su skriveni od očiju javnosti, Svetozar Cvetković i Jelena Đokić suptilno razmenjuju nežnosti i ne kriju sreću. 

Petar Đorđević

 

Iz te bračne sreće, koju i danas posvećeno neguju, dobili su sina Luku i ćerku Klaru, kojima posvećeno poklanjaju pažnju, ljubav i vaspitanje.

Komentari (0)

Loading