Celebrity News

OVO još niko nije uradio: Jedan detalj na venčanju Dragana Marinkovića i dve decenije mlađe Jovane i danas se prepričava

Venčanje Dragana Marinkovića Mace i dve decenije mlađe Jovane bilo je za pamćenje.

OVO još niko nije uradio: Jedan detalj na venčanju Dragana Marinkovića i dve decenije mlađe Jovane i danas se prepričava

Venčanje Dragana Marinkovića Mace i njegove supruge Jovane, odigralo se 2016. godine, a mnogi su bili iznenađeni kada je glumac stao na ludi kamen, budući da mu zvaničan čin venčanja nije igrao važnu ulogu u životu.

Venčanje Dragana Marinkovića Mace i Jovane bilo je kao iz bajke

Glumac Dragan Marinković Maca, kako je svojevremeno govorio za domaće medije, imao je puno važnih žena u svom životu, ali kada je upoznao atraktivnu, 20 godina mlađu frizerku Jovanu, sve ostale su pale u zaborav, budući da je ona zauzela centralno mesto u njegovom srcu.

Pročitajte: NAKON MALDIVA ODMOR U GRČKOJ - Maca i njegova FATALNA SUPRUGA uživaju u ljubavi daleko od Beograda! (foto)

Youtube Screenshot

 

- Neke žene dominiraju, neke se jednostavno pojave. Pomislio sam pri prvom susretu da je anđeo. Posle toga je nisam video dve godine. Sreo sam je ponovo na jednom događaju. Izašli smo na prvi sastanak, posle toga na splav i poljubio sam je spontano. Sutradan su izašle naše fotografije u javnosti. Vrlo sam intuitivan, moja intuicija ni u ovom slučaju nije pogrešila -  rekao je glumac u emisji " Od A do Da" .

Nakon što su između njih planule varnice, Jovana i Dragan vrlo brzo su se upustili u ljubavnu avanturu, koju su podigli na viši nivo tako što su počeli da žive zajedno.

- Počeli smo vrlo brzo da živimo zajedno. Zajednički život je ozbiljna stvar, četiri godine sam bio sam pre nego što sam upoznao Jovanu. Venčanje je za mene bilo samo "parče papira"  - rekao je svojevremeno Dragan.

Ipak, znajući da je njegovoj budućoj supruzi stalo da budu i zvanično venčani, Dragan joj je ispunio želju na nesvakidašnji način. Prvo je bilo planirano crkveno venčanje koje su obavili u hramu sv. Vasilija Ostroškog, a potom je usledilo iznenađenje, koje se i dan danas prepričava.

Pročitajte: Glumac o tragediji - Izgubili smo tri bebe!

 

 

- Jovani je značio “papir”. Venčali smo se u crkvi posle srpske Nove godine. Bila je uz nas porodica, napravili smo nakon toga žurku. Potom, 16. avgusta na Jovanin rođendan se ukazao matičar u ponoć, ona se onesvestila. Umesto rođendanske žurke, usledilo je venčanje, bilo je svega dvadesetak ljudi. Kada se čovek bavi jednom osobom, on je potpuno romantičan, tako i ja, ali ne volim klišee. Nismo imali formalno venčanje, nismo pratili običaje, ovo je bilo za nas i nama drage ljude - dodao je Maca u pomenutoj emisiji.

- Napravio sam najlepši poklon. Napravio sam sliku koju držimo iznad kreveta, na kojoj smo Jovana i ja u zamišljenoj 2118. godini, u starosti. I dalje mislim da papir i potpis ne vezuju ljude, važno je biti pravi partner nekome - rekao je glumac u pomenutoj emisiji pre nekoliko godina.

Komentari (0)

Loading