Celebrity News

Ovo je malo ko znao: Prva ljubav Seke Sablić bio je ovaj poznati glumac (FOTO)

Prva ljubav Seke Sablić ostala je urezana glumici duboko u sećanju

Ovo je malo ko znao: Prva ljubav Seke Sablić bio je ovaj poznati glumac (FOTO)

Prva ljubav Seke Sablić dogodila joj se, kako su preneli domaći mediji, nakon završetka Akademije, a iako je bila intenzivna, nije dugo potrajala.

Prva ljubav Seke Sablić nije dugo potrajala

Naime, popularna glumica je otpočela pre nekoliko decenija ljubavnu romansu, sa pokojnim glumcem Božidarom Stošićem. Iako je njihova ljubavna priča bila kratkog daha, Seka je govorila sve najlepše o svom bivšem, te je za njega imala samo reči hvale.

- Deca su ga obožavala kao Boleta iz Bureta u vreme emitovanja emisije Hiljadu zašto. Bio je njihov heroj i istinska zvezda. Danas je sve to nestalo. Nema više danas takvih glumaca za decu. Celog života je bio posvećen glumi i svom poslu - istakla je Seka  jednom prilikom, prenosi "Blic" .

Pročitajte: TALENTOVAN NA MAJKU - Ovo je sin Seke Sablić, a evo i čime se bavi (FOTO)

Ata Images

 

Božidar Stošić umro je 13. decembra 2018. u 82. godini, a svoj život posvetio je glumi. Pred samu smrt nikome nije rekao da je bolestan.

- Mnogo mi je žao. On je bio kao glumac i čovek jedno vreme veoma prisutan u mom životu. Igrali smo godinama zajedno Filumenu Marturano. Nisam znala da je bolestan - izjavila je Sablićeva nakon glumčeve smrti.

Komentari (0)

Loading