Celebrity News

Pomen Marinku Rokviću: Neutešna Slavica ne može da obuzda suze, vanbračni sin Dario se oprostio od voljenog oca (FOTO)

Pomen Marinku Rokviću održava se danas na Novom bežanijskom groblju.

Pomen Marinku Rokviću: Neutešna Slavica ne može da obuzda suze, vanbračni sin Dario se oprostio od voljenog oca (FOTO)

Pomen Marinku Rokviću odigrava se danas na Novom bežanijskom groblju, 40 dana nakon smrti pevača, a neutešna porodica se još jedanput oprašta od od voljenog oca, supruga, deke i muzičke legende.

Marinko Rokvić izgubio je bitku pre tačko 40 dana, sa opakim kancerom pankreasa, te je napustio ovaj svet u 68. godini života.

Pročitajte: Ekskluzivno za Story! Prvi intervju Nikole Rokvića posle smrti oca - Naš Marinko se do poslednjeg dana borio kao heroj, cela porodica pati

Ata Images

 

Njegovi sinovi, Nikola, Marko i Dario, kao i udovica Slavica, koja je donela bele kale, okupili su se na groblju, uplakani i nemi od bola.

Kako prenosi “Kurir” Rokvićev kum nije mogao da dođe sebi, pa se rasplakao još na početku pomena. Udovica Marinka Rokvića, Slavica,  morala je da mu donese vodu, pa je seo na klupu kako bi se oporavio.

Osim njih, stigla je i majka Markove supruge Sare  da pruži porodici podršku, a sveštenici su održali molitvu. Dario Rokvić, vanbračni sin Marinka Rokvića doleteo je iz Kanade, kako bi se oprostio od oca. Neutešna Slavica Rokvić sve vreme je plakala, a braća su se držala hrabro.

Pročitajte: Incident na sahrani Marinka Rokvića - OVA poznata pevačica se pojavila iako je bila U RATU sa pevačem! Evo šta je izgovarala naglas (FOTO)

Ata Images

 

Podsetimo, pokojni Marinko započeo je karijeru 1974. godine, a iza njega je ostao veliki broj hitova: Skitnica, Svađalice moja mala, Potražiću oči zelenije, Zanela me svetla velikog grada, Polomio vetar grane, Da volim drugu ne mogu, Jedina moja, Ti za ljubav nisi rođena, Ljubav stara srce para, Tri u jednoj…

Komentari (0)

Loading