Celebrity News

Porodica i prijatelji ne mogu da dođu sebi! Vuk Kostić otkriva da se POVLAČI

Odluka Vuka Kostića šokirala javnost...

Porodica i prijatelji ne mogu da dođu sebi! Vuk Kostić otkriva da se POVLAČI

Odluka Vuka Kostića da se povuče iz sveta glume šokirala je domaću javnost, a zbog čega je glumac na korak da donese tako važnu promenu u svom životu, otkriva ekskluzivno za "Story".

Povoda za razgovor s talentovanim umetnikom Vukom Kostićem (42) uvek je mnogo. Veliki jubilej jedne od najuspešnijih beogradskih pozorišnih predstava, dvadeset godina „Velike drame“ u Narodnom pozorištu, samo je jedan od njih. Osmog januara počinje dugoočekivana, peta sezona popularne serije „Ubice mog oca“, u kojoj sin Mihajla Kostića Pljake igra naslovnu ulogu. Nedavno je harizmatični Beograđanin proslavio četrdeset drugi rođendan, zbog čega je, kao i svake godine u ovo vreme, podvukao crtu da bi razmislio o tome šta je dobro radio proteklih godinu dana, a šta ne valja u njegovom životu i šta bi trebalo da se menja. Vuk naglašava da se mnogo puta u javnosti „opekao“ pričajući o emotivnom životu, pa u poslednjih nekoliko godina to izbegava, ali zato je s nama podelio svoje viđenje današnjih muško-ženskih odnosa, otkrio svoj „plan za povlačenje“ i kako bi voleo da ima porodicu.

Pročitajte: "Story" otkriva - Ana Mihajlovski i Vuk Kostić - Tihi kraj ljubavi!

Andreja Damnjanović/Esquire

 

Odluka Vuka Kostića iznenadiće mnoge

Kad završite karijeru, da li ćete živeti u unutrašnjosti ili u Beogradu?

- Ako prođe auto-put do Užica, eto mene na Mokroj Gori i da putujem na predstave odatle u Beograd. A plan za lagano povlačenje vezan je za Bigovo. Sa Vojinom Ćetkovićem imao sam plan da kupimo neku konobu, odnosno kućicu i da predajemo glumu na Cetinju. Da tu pecamo, Bigovo je na dva minuta od Tivta.

Ceo intervju Vuka Kostića pročitajte u novom broju magazina "Story" koji je u prodaji od 15. decembra.

story

 

 

 

Komentari (0)

Loading