Celebrity News

Čuju li se to svadbena zvona? Ćerka Vlada i Ane Divac na korak do venčanja (FOTO)

Ćerka Vlada i Ane Divac, Petra Divac, obeležila je mesečnicu veze sa svojim izabranikom Mihajlom Veruovićem na vrlo emotivan način, a reči koje je tom prilikom uputila zgodnom Prijepoljcu mnoge su navele na pomisao je zaljubljeni par na korak do venčanja

Čuju li se to svadbena zvona? Ćerka Vlada i Ane Divac na korak do venčanja (FOTO)

Instagram

Jedanaest meseci je prošlo od kako je ćerka Vlade i Ane Divac, Petra Divac uplovila u vezu sa studentom medicine rodom iz Prijepolja MIhajlom Veruovićem, a osećanja između zaljubljenog para i dalje ne blede. Baš naprotiv, divne emocije su sve jače, u prilog čemu govori činjenica da Petra od početka zabavljanja sa Mihajlom ne želi da se vrati u porodični dom u Ameriku, već živi samostalno u Beogradu. Mesečnicu romanse ona je obeležila, između ostalog, i objavom na "Instagramu", gde je svom dečku poručila da ga neizmerno voli i ne može da živi bez njega.

- Zaljubljena sam u tebe, pored tebe se osećam slobodno. Ovu stvar koju zovu život ne mogu da radim bez tebe, zato što sam opasno zaljubljena - poručila je kroz muzičku numeru svom izabraniku Petra, a ovaj njen potez mnogi su protumačili kao prvi znak do narednog koraka u vezi, možda i do veridbe, pa i venčanja.

Pročitajte: Ćerka Vlada i Ane Divac svog izabranika ostavila bez teksta (foto)

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading