Celebrity News

Dirljiva porodična uspomena: Ćerka Ivane Peters je slika i prilika svoje majke (FOTO)

Ćerka Ivane Peters je prava lepotica

Dirljiva porodična uspomena: Ćerka Ivane Peters je slika i prilika svoje majke (FOTO)

Ćerka Ivane Peters, Sara, danas je tinejdžerka, koja se ne eksponira u javnosti. Iako je pevačica ponosna neizmerno ponosna na nju, o njoj retko govori u medija, a još manje je pokazuje.

Ipak, kako je možda period pred Novu godinu prepun osvrtanja na prošlost, tako je Ivana odlučila da sa svojim pratiocima na društvenim mrežama podeli prelepu porodičnu uspomenu sa ćerkom.

Ćerka Ivane Peters je majčina slika i prilika

Fotografija Ivane Peters nastala je pre devet godina i za kratko vreme obišla je “Instagram” i oduševila njene fanove. Budući da je Sara izrasla u pravu mladu damu, mama Ivana ju je svojevremeno pohvalila:

Pročitajte: I posle razvoda bio je uz nju - Ovo je bivši muž i najbolji prijatelj Ivane Peters (FOTO)

 

 

- Sara je divna i mudra mlada devojka. I mnogo je razumnija od mene u tom periodu. Ponekad imam utisak da je ona meni savetodavac - iskrena je bila ona, prenose domaći mediji.

Takođe, spekulisalo se da će ćerka Ivane Peters krenuti majčinim stopama. Ipak, kako to biva sa mladima, ona je promenila mišljenje i odlučila je da se posveti sviranju, umesto pevanju:

- Kada je bila mlađa pevala je puno. Peva i sad, ali trenutno ne želi ni bend, niti da se eksponira. Išla je u nižu muzičku na klavir, ali sad traži električnu gitaru. To joj je želja! Pa nek svira, samo neka je srećna - dodala je pevačica, prenose mediji.

Komentari (0)

Loading