Celebrity News

Drama: Željko Joksimović bezuspešno pokušao da zaštiti Jovanu od Bjele

Jovana Joksimović izbačena iz filma "Toma", bruje domaći mediji.

Drama: Željko Joksimović bezuspešno pokušao da zaštiti Jovanu od Bjele

Film "Toma" na kome su udruženim snagama radili Dragan Bjelogrlić i Željko Joksimović pogledalo je preko milion gledalaca, a sada se najavljuje i emitovanje serije "Toma" koja će imati osam epizoda i detaljno se baviti životom muzičke legende.

Kako je pre godinu dana u svojoj novogodišnjoj emisiji najavila, Jovana Joksimović dobila je ulogu u ovom komadu, koji je definitivno obeležio 2021. godinu. Međutim, na beogradskoj premijeri filma, nismo imali prilike da je vidimo na crvenom tepihu kao deo glumačke postavke. 

Pročitajte: Željku i Jovani POPUSTILE KOČNICE! Pogledajte kako su se ponašali sinoć na žurki KAD SU MISLILI DA IH NIKO NE SNIMA (FOTO)

 

 

Kako je Jovana Joksimović izbačena iz filma "Toma", gledaoci su očekivali da će njenu rolu ipak imati prilike da vide u seriji, međutim, kako piše "Kurir" to se neće desiti.

Naime, uprkos angažmanu, scene u kojima Jovana glumi novinarku koja od Tome uzima detalje života za njegovu biografiju, izbačene su u montaži, pa ih po svoj prilici neće biti ni u seriji. Da li je ovo bila zajednička odluka Željka i Bjele, ili je Željko bezuspešno pokušao da zaštiti suprugu i njene scene javnosti nije poznato, a da li će ova odluka narušiti odnos porodica Bjelogrlić i Joksimović ostaje da vidimo.

 

 

Komentari (0)

Loading