Celebrity News

Keri je njegov tip samo na ekranu! Pogledajte kako izgleda 28 godina mlađa lepotica koja je zaista ukrala Zverkino srce (FOTO)

Supruga Krisa Nota sušta je suprotnost Keri Bredšo

Keri je njegov tip samo na ekranu! Pogledajte kako izgleda 28 godina mlađa lepotica koja je zaista ukrala Zverkino srce (FOTO)

Nakon što su se prve dve epizode nastavka serije "Sex i Grad" pod imenom "And just like that..." završile i publika se sa čini se, podjednakom tugom, kao i Keri, oprostila od Zverke, svetske medije potresao je još jedan skandal. Glumac Kris Not, koji tumači lik najvećeg zavodnika na ulicama Menhetna, Zverku, optužen je za silovanje.

 

 

Čak dve žene izašle su u javnost i otkrile da ih je glumac zlostavljao, a onda se oglasio i on:

- Optužbe protiv mene koje su izneli pojedinci koje sam upoznao skoro pre 10 godina, kategorički su lažne - rekao je za strane medije.

Supruga Krisa Nota podržala ga u jeku skandala

Iako slučaj još nije razrešen, Kris je dobio podršku najvažnije žene u njegovom životu, Tare Vilson, sa kojom je u braku od 2012. godine.

Supruga Krisa Nota sušta je suprotnost Keri Bredšo, koja je zverkino srce "ukrotila" samo na ekranu. Naime, kada je u svom džez - klubu 2002. upoznao Taru, kojoj je u tom momentu bio poslodavac, Kris Not odbacio je ulogu večitog neženje, a 2008. godine postao je pravi porodični čovek, kada mu je Tara podarila prvog sina.

Profimedia

 

Supruga Krisa Nota, koja je od njega mlađa 28 godina, rodila mu je dva sina Oriona i Kitsa i zauvek mu promenila život.

Iako se u javnosti ne pojavljuju često zajedno, zbog čega svetski tabloidi neretko spekulišu o njihovom odnosu, oni su i dalje zaljubljeni kao prvog dana, što su i potvrdili pojavljivanjem na premijeri nastavka kultne serije "And just like that".

Pročitajte: Druga strana hladnog Zverke - Kris Not je super tata, fotografija oduševila svet

Profimedia

 

 

Komentari (0)

Loading