Celebrity News

Mina Joksimović PRVI PUT ISKRENO o ocu Željku: Detinjstvo mi je obeleženo TRAUMAMA

Ćerka Željka Joksimovića okrenula se muzičkoj karijeri i krenula očevim stopama, a sada je prvi put progovorila o tome, koliki je za nju teret bio to što je baš njegova ćerka.

Mina Joksimović PRVI PUT ISKRENO o ocu Željku: Detinjstvo mi je obeleženo TRAUMAMA

Mina Joksimović odlučila je da posle nekog vremena medijske tišine, da svoj prvi intervju i to za "Story.hr". Naime ćerka Željka Joksimovića najavila je da će publika uskoro moći da čuje njene nove pesme, a jedna od neizbežnih tema bila je i to, koliko joj u muzičkoj karijeri znači to što je Željkova ćerka.

- Ako pričamo o uspehu na našim prostorima, biti ćerka poznatog muzičara može pomoći u početku zbog toga što si donekle već poznat javnosti, ali je to s druge strane i veliki pritisak jer se moraš više dokazivati. Mnogi misle da deca poznatih sve dobijaju na tacni pa i uspeh. To u mojem slučaju nije tačno, što sam i dokazala kada mi je pesma kao anonimnom autoru 'prošla' na inostranom tržištu - rekla je Mina, a onda otkrila da joj je u detinjstvu mnogo teže bilo da se nosi sa tim što je ćerka Željka Joksimovića:

Pročitajte: KAKAV RAJ - Mina Joksimović otvorila vrata porodične vile Željka i Jovane (FOTO)

Instagram

 

- U periodu odrastanja, živela sam kao sva druga deca. Išla sam u državnu i muzičku školu. Samo sam bila izložena raznim komentarima od dece pa neretko i od profesora kroz školovanje. Drugačije su me gledali, iako sam bila potpuno normalno i dobro dete. Mislim da me je to ojačalo. Zahvalna sam što imam dobre roditelje koji su me izveli na pravi put - rekla je prisetivši se teških trenutaka iz detinjstva, a onda je otkrila da je Željko divan i posvećen otac.

- Tata mi je velika podrška i jako sam srećna što imam takvog oca koji je uvijek tu za mene.

Komentari (0)

Loading