Celebrity News

U susret praznicima Nataša Pavlović i njeni sinovi dekorisali dom: Pogledajte na šta su VODITELJKINI NASLEDNICI stavili akcenat (FOTO)

Dom Nataše Pavlović uređen je u duhu predstojećih praznika, a ponosna mama pobrinula se da po pitanju dekoracije ispuni sve želje naslednika

U susret praznicima Nataša Pavlović i njeni sinovi dekorisali dom: Pogledajte na šta su VODITELJKINI NASLEDNICI stavili akcenat (FOTO)

Svake godine dom Nataše Pavlović spektakularno je, oko praznika, uređen. Voditeljka i autorka emisije "Praktična žena" navikla je da stan dekoriše sama i izuzetno se potrudi oko svakog detalja. Ovog decembra ona je, međutim, imala posebnu pomoć. Oko ukrašavanja pomogli su joj sinovi jedanaestogodišnji Oleg i četiri godine star Jan. 

Pročitajte: Svi detalji veselja u domu Nataše Pavlović: Voditeljka je izgovorila sudbonosno "da" u ponoć, svom izabraniku  (FOTO)

Instagram

 

Pavlovićeva je za početak u dnevni boravak iznela sve ukrase, među kojima i novogodišnje lampice, a onda su ona i njen stariji naslednik najmlađem članu porodice pomogli da ih poređa na jelku. Jan je bio oduševljen kićenjem, a svaku kuglu pre nego što je zakačio dobro je osmotrio. Budući da je im je falilo još puno detalja, ukrašavanje su nastavili narednog dana a Nataša je ovaj vrlo važan događaj za njene naslednike nazvala Kičerica veselica.

- Kičerica veselica može da počne - napisala je ona ispod fotografije na kojoj sa sinovima osmatra u koji ugao bi mogla da stavi Deda Mraza a u koji Sneška Belića.

Pročitajte: Dom Natašae Pavlović uvek odiše neverovatno energijom- Praktična žena istovremeno kuva, ispituje starijeg sina i igra se sa mlađim

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading