Celebrity News

OBIŠLI SMO CEO KRUG! Svetozar Cvetković izneo šokantne detalje o stanju u braku sa Jelenom i ZABRINUO sve

Brak Svetozara Cvetkovića i Jelene Đokić traje već 15 godina, a samo na prvi pogled deluje da bračne bure zaobilaze ovaj par

OBIŠLI SMO CEO KRUG! Svetozar Cvetković izneo šokantne detalje o stanju u braku sa Jelenom i ZABRINUO sve

Za primer mnogima je brak Svetozara Cvetkovića i Jelene Đokić. Bračni par koji se upoznao 2000. godine,a šest godina kasnije, nakon što se dramski umetnik razveo od svoje bivše supruge Danke, sa kojom ima ćerku Deu, otpočeo je zajednički život krunisan venčanjem. Glumac i glumica ubrzo su prvo dobili ćerku Klaru, a zatim i sina Luku, koje vaspitavaju primerom svojih roditelja. 

Pročitajte: Brak Svetozara Cvetkovića i Jelene Đokić godinam intrigira javnost: Ovakve ih do sada niste videli

Jakov Simović

 
 

Svetozar i Jelena već 15 godina plivaju bračnim vodama, a mada ih mnogi smatraju najskladnijim parom iz javnog sveta oboje se slažu da savršeno ne postoji, te da malih trzavica među supružnicima mora da ima. Uprkos neslaganjima, čuvaju svoju ljubav, a priznaju i da njihovom odnosu mnogo doprinosi to što rade zajedno. Neretko su i partneri na sceni, a Svetozar njihove zajedniče angžamane a ujedno i situaciju u njihovom braku opisuje rečima: 

- Činjenica je da smo Jelena i ja na sceni prošli nešto što je nemoguće u životu. Igrala mi je ćerku, zatim ljubavnicu, ženu, a u ovom novom filmu i majku. Ispunili smo ceo krug kako u poslu, tako i u životu - rekao je kroz smeh on, a zatim dodao da je još od Mucija Draškića svojevremeno naučio da kada uđe u pozorište zaboravi sve privatne probleme i obrnuto, što itekako doprinosi skladnom bračnom odnosu.

 

Komentari (0)

Loading