Celebrity News

"Nije nam pošlo za rukom da sačuvamo vezu": Milan Marić više nije zauzet, evo šta je rekao o bolu zbog raskida

Autor: | 18/12/2021

Milan Marić je ponovo singl ali bol zbog raskida sa bivšom još ne jenjava

"Nije nam pošlo za rukom da sačuvamo vezu": Milan Marić više nije zauzet, evo šta je rekao o bolu zbog raskida

Javnost već neko vreme polemiše da li je to trenutno najtraženiji glumac Milan Marić (31) raskinuo još jednu ljubavnu vezu, budući da je bilo poznato da se zabavlja sa devetnaest godina starijom partnerkom Jelenom Pavlović. On je nedavno objavio da je došlo vreme za promene, a mnogi su preneli da je vest o njihovom raskidu zbilja istinita.

Bio sam u vezi sa starijom devojkom, bio sam i sa mlađom, imao sam divne odnose, divne veze sa nekim divnim osobama. U svim tim vezama daleko više su me interesovale neke druge stvari, a ne razlika u godinama ili slične trivijalnosti. Ako se dve osobe prepoznaju i žele da budu jedna sa drugom, ko je taj otac morala, koja je to društvena norma koja će da propiše da to nije u redu?

Milan je za "Story" ranije govorio o romansi sa starijom parnerkom i tada istakao da u takvoj konstelaciji odnosa ne vidi ništa loše.

- Bio sam u vezi sa starijom devojkom, bio sam i sa mlađom, imao sam divne odnose, divne veze sa nekim divnim osobama. U svim tim vezama daleko više su me interesovale neke druge stvari, a ne razlika u godinama ili slične trivijalnosti. Ako se dve osobe prepoznaju i žele da budu jedna sa drugom, ko je taj otac morala, koja je to društvena norma koja će da propiše da to nije u redu? - upitao je tada Marić.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milan Maric (@eugensmesni)

Međutim, ono što je šira javnost možda zaboravila jeste da je glumac imao i ranije ljubavne potrese, poput onog sa hrvatskom glumicom Ninom Violić koja je od njega starija osamnaest godina, a bio je i sa poznatom kolumnistkinjom Vanjom Bahilj a ona je starija tek devet godina. Taj raskid Milan je takođe obrazložio za "Story" uz nagoveštaj da su mediji bili preveliki pritisak za njih dvoje.

- Mi smo čuvali vezu od medija ali nije nam to uvek polazilo za rukom. Ta veza je sada već davno završena. Ali zašto to nekoga zanima? Ljudi bi trebalo da se bave svojim odnosima i ne ulaze u tuđe - ogradio se Milan.

Pročitajte: PRVA ISPOVEST majke Milana Marića: Malo je falilo da se moj sin ne rodi, prošli smo kroz pakao (VIDEO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vanja Bahilj (@modrocrvena)

Danas, kada je ponovo singl, možda bi nekim starijim damama značio savet kako da osvoje mladog glumca, a evo šta je on rekao o tome.

- Idealno bi bilo da upoznavanje sa tom potencijalnom osobom krene bez njenog predznanja o mom životu, ali to je sve teže. Čitao sam da Monika Beluči nije znala ko je Vinsent Kasel kada su počeli da se zabavljaju, pa se nadam da je onda ipak moguće. Ako može Vinsent, mogu i ja - našalio se glumac.

Komentari (0)

Loading