Celebrity News

Praznična idila u stanu od 700.000 evra! Zavirite u NOVI dom Anastasije Ražnatović i Đorđa Kuljića (FOTO)

Dom Anastasije Ražnatović i Đorđa Kuljića raskošno je okićen pred praznike

Praznična idila u stanu od 700.000 evra! Zavirite u NOVI dom Anastasije Ražnatović i Đorđa Kuljića (FOTO)

Dom Anastasije Ražnatović i Đorđa Kuljića tema je nekoliko meseci unazad u domaćim medijima, budući da se popularni par uselio u luksuznu nekretninu na Dorćolu, koja ih je papreno koštala.

Dom Anastasije Ražnatović i Đorđa Kuljića - prava čarolija

Mlada pevačica i biznismen uživaju u svojoj skladnoj emotivnoj zajednici, a prilikom selidbe i opremanja svog novog stana potrudili su se da svaki kutak svog doma usklade sa sopstvenim potrebama. Nakon najnovijih objava Anastaije Ražnatović na društvenim mrežama, stiče se utisak da je zavladala prava praznična idila u njihovom ljubavnom gnezdu.

Pročitajte: Ovde stanuju Anastasija i Đorđe -  Evo na šta su potrošili preko 700.000 evra! (FOTO)

Instagram screenshot

 

Naime, ćerka Cece Ražnatović ukrasila je dnevni boravak sa ogromnom jelkom, za koju je pažljivo birala ukrase. Pomenuta jelka osvetljava ceo prostor, jer je na njoj mnoštvo svetlećih lampica.

Pročitajte: Najslađi snimak koji ste videli - Mali Željko Ražnatović izgovorio prve reči! Evo šta je rekao (VIDEO)

Instagram screenshot

 

Iako nismo imali na uvid ostale delove stana, dnevni boravak koji se vidi na Anastasijinim "Instagram" objavama uređen je po dominantnim trendovima u svetu enterijera, te je sve i te kako moderno. Ipak, budući da je dom Anastasije Ražnatović i Đorđa Kuljića praznično ukrašen, on je dobio potpuno novu toplinu, a nesumnjivo da par uživa u prizoru.

Pročitajte: PRELEPE ŽENE, EGZOTIČNA PUTOVANJA I PROVODI... Zavirite u tajni život dečka Anastasije Ražnatović Đorđa Kuljića (FOTO)

Instagram screenshot

 

 

Komentari (0)

Loading