Celebrity News

Upoznali su se na nesvakidašnji način: Ovaj prezgodni frajer je muž Jane Milić Ilić (FOTO)

Muž Jane Milić Ilić je poznati producent

Upoznali su se na nesvakidašnji način: Ovaj prezgodni frajer je muž Jane Milić Ilić (FOTO)

Muž Jane Milić Ilić u braku je sa glumicom od 2011. godine, a o njihovoj ljubavi nisu govorili često za medije.

Glumica Jana Milić Ilić pronašla je srodnu dušu u suprugu Miodragu Miši Iliću, kojem je rodila sina Đorđa. Iako im je naslednik centar sveta, Jana i Miša su takođe usmereni jedno na drugo, negujući svoju ljubav koja traje više od jedne decenije.

Kako je pisao "Blic" , njih dvoje upoznali su se spontano, u liftu, dok su roditelje jedno drugog upoznali na dan svog venčanja.

Jana i Miša zajedno su sazrevali, te su razni faktori uticali na njihovu ljubav, o čemu je i glumica svojevremeno govorila:

Pročitajte: Janu Milić Ilić obožavate, a o njenoj rođenoj sestri priča ceo svet (foto)

 

 

- Dokazano je da život nije film niti bajka. Istina je da se među nama sve nekako brzo odvijalo, ali samim tim je ostalo dosta prostora da se kasnije kroz brak upoznamo. Zajedno smo sazrevali, susretali se sa izazovima i odolevali im. Neminovno je da su nas brojni spoljašnji faktori, kao i uloga roditelja, promenili, sve je to uticalo na nas i na ljubav, stoga je nemoguće da očekujemo da ona izgleda kao na početku ili kao u filmovima i knjigama, jer je zapravo neprestana borba - rekla je Jana Milić Ilić jednom prilikom za "Story" .

Muž Jane Milić Ilić je zgodni producent

Takođe, ona je otkrila u kom slučaju se ne bi borila za opstanak svog braka:

- Ako ljubav i volja među partnerima i dalje postoje, treba da urade sve. Najlakše je okrenuti se i otići. Ljudi najčešće zaboravljaju da su se venčali da im bude lepo, da ujutru kada ustanu, jedno drugome vraćaju osmeh na lice. Sve češće im, međutim, postaje mučno da se s posla vrate kući. Mislim da nikada ni iz kog razloga ne bih mogla to da trpim, niti bih dozvolila da u borbi za opstanak braka izgubim sebe -  rekla je glumica, prenosi pomenuti medij.

Komentari (0)

Loading