Celebrity News

Doživela sam strašan potres mozga! Maja Mandžuka otvoreno o najtežim danima

Zdravlje Maje Mandžuke bilo je ugroženo, a glumica je svoje bolno iskustvo podelila sa medijima

Doživela sam strašan potres mozga! Maja Mandžuka otvoreno o najtežim danima

Ozbiljno je zdravlje Maje Mandžuke zabrinulo njene roditelje Danku i Zlatka Mandžuku, ali i prijatelje, koji su razmišljali da spakuju kofere i otputuju kod nje u Ameriku kako bi joj bili što bliže i pomogli joj u nevolji.

Pročitajte: Zdravlje Maje Mandžuke odlično vratila se iz Amerike i prihvatila NOVU ULOGU

 

 

 

Glumica, koji pamtimo po ulogama u filmovima “Munje” i “Virtuelna stvarnost”, tokom života u SAD doživela je nezgodu koja je mogla da je košta života. Naime, tokom sređivanja stana pala je direktno na glavu, što je uzrokovalo ozbiljan potres mozga.

- Raspremala sam stan kada sam se okliznula i udarila glavom o pod. Tom prilikom doživela sam potres mozga i narednih nekoliko dana imala strašne glavobolje. Lagano sam se oporavljala, a svakodnevno su mi u posetu dolazili prijatelji koji su mi pomogli da se što pre povratim iz šoka, koji sam doživela prilikom nezgode. Uprkos svemu, zadovoljna sam što se sve dobro završilo, jer je moglo da bude mnogo gore - Izjavila je ranije Maja, koja nastoji da nemili događaj što pre zaboravi. 

Pročitajte: Evo gde je i šta danas radi Maja Mandžuka i sa mužem koje naše slavne pevačice je DUGO bila u vezi (FOTO)

 

 

Zdravlje Maje Mandžuke sada je u najboljem redu. Potpuno se oporavila i nema posledice, a svoju energiju usmerava isključivo na glumačke izazove.

 

 

Komentari (0)

Loading