Celebrity News

Supruga Miroslava Ilića otkriva detalje RAZLAZA sa folk legendom: Mnogo smo se svađali, NIJE IŠLO

Supruga Miroslava Ilića bez dlake na jeziku

Supruga Miroslava Ilića otkriva detalje RAZLAZA sa folk legendom: Mnogo smo se svađali, NIJE IŠLO

Gordana Ilić, supruga Miroslava Ilića,  velika je podrška muzičaru već pola veka, a čak i u momentima kada se pisalo da ju je prevario i da sa drugom ženom ima vanbračnog sina ostala je uz njega. Pomenuta govorkanja po gradu i izjava Ilićeve bivše ljubavnice Mirjane Antonović, kao i suđenje povodom očinstva, imala su ipak dosta uticaja na Gordanin i Miroslavljev brak. Svađe su im postale svakodnevnica, mada pevačeva izabranica ističe da je brak sa muzičarem i ranije bio pun turbulencija.

- Svađali smo se oduvek žestoko, najčešće oko nekih sitnica u vaspitanju dece, da li je pas uveden na vreme ili izveden, da li je nešto tamo gde sam ja stavila ili nije... Ozbiljnije stvari smo mnogo lakše rešavali, nego te sitnice. Svađali se jesmo, ali nikada nismo imali krize koje bi dovele do razvoda. Prvi je Miroslav uvek popuštao tokom prepirki. Ja sam vrlo tvrdoglava, dupli sam ovan u horoskopu. Obično kažu meni: "O Bože, baš je bilo teško u braku sa njim", a niko se ne pita kako je njemu bilo sa mnom - rekla je ona ranije.

Pročitajte: Najteži dani folk legende! Supruga Miroslava Ilića zabrinuta: Lekari ne mogu da nađu UZROK MOJE BOLESTI

Ata Images

 
 

Supruga Miroslava Ilića, muzičaru je rodila dvoje dece sina Marka i ćerku Mariju, koja je udata za političara Dragana Šutanovca.

 

Komentari (0)

Loading