Celebrity News

Roditelji stigli u Željkov dom: Za porodičnom trpezom okupili zavađenu braću Joksimović (FOTO)

Roditelji Željka Joksimovića važnim povodom u porodičnom domu okupili su sinove Sašu i Željka, o čijem međusobnom odnosu mediji ne prestaju da pišu mesecima.

Roditelji stigli u Željkov dom: Za porodičnom trpezom okupili zavađenu braću Joksimović (FOTO)

Boško Karanović, Mirko Tabašević

O tome da li su Željko i Saša Joksimović u sukobu, ili skladnom bratskom odnosu, mediji nagađaju mesecima. Ipak, slika okupljene braće iz porodičnog doma, poslala je jasnu poruku javnosti da su odnosi u porodici Joksimović u najboljem redu, a za ovakvu sliku, pobrinuli su se roditelji.

Pročitajte: ŠTO DALJE TO BOLJE - Supruga Saše Joksimovića IZNENADILA JAVNOST rečima o svojoj svekrvi, Željkovoj i Sašinoj majci!

Pogledaj galeriju

Naime, Željko i Jovana Joksimović proslavili su Nikoljdan u udobnosti svog doma, a na porodičnom slavlju, našli su se samo najbliži, roditelji Željka Joksimovića, kao i njegov brat Saša. Okupljeni za slavskom trpezom, u društvu mame i tate, braća Joksimović uživala su u toploj porodičnoj atmosferi, čije je detalje podelila Željkova prvenica Mina.

Instagram

 

Prelepo dekorisan porodični dom, posna slavska trpeza, kao i topla porodična atmosfera, ni ovoga puta nisu izostali u porodičnoj oazi Jovane i Željka Joksimovića.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading