Celebrity News

Strahinja je sad veliki: Zavirite na rođendansku proslavu sina Sanje Marinković i Aleksandra Uhrina, JEDAN DETALJ svi komentarišu (FOTO)

Sin Sanje Marinković proslavio je rođendan, a ponosna mama priredila mu je nezaboravnu žurku u krugu najbližih, porodice i prijatelja.

Strahinja je sad veliki: Zavirite na rođendansku proslavu sina Sanje Marinković i Aleksandra Uhrina, JEDAN DETALJ svi komentarišu (FOTO)

Sin Sanje Marinković i Aleksandra Uhrina proslavio je četrnaesti rođendan, a ponosna mama potrudila se da za njenog mezimca priredi nezaboravnu proslavu.

Voditeljka se odlučila za jedan luksuzni beogradski restoran, a trpeza je bila ukrašena dezertima u duhu praznične atmosfere.

Rođendanska torta sa imenom slavljenika, imala je svih 14 svećica, koje je Sanjin sin, koji inače nije prisutan u medijima oduvao u dahu. 

Pročitajte: "OTKAKO JE U PUBERTETU, BORBA NE PRESTAJE" - Evo kako izgleda SIN Sanje Marinković i kako voditeljka danas opisuje njihov odnos (FOTO)

Delić atmosfere sa ovog, za nju, posebnog dana, Sanja je podelila na društvenim mrežama.

- Strahinja. Zahvalna svima - bila je kratka mama, na čijem su se licu videle dirljive emocije.

O svom sinu inače Sanja retko govori, ali je za medije nedavno otktila kakvu narav ima njen jedinac:

- Borimo se otkako je ušao u pubertet, ali moram da priznam da je vrlo poslušan. Voli školu, što je dobro. Vrlo je ambiciozan. Na sve ostale probleme, što se tiče nestašluka, sam spremna. Sigurno ću ga pratiti, ali je on za sada još mali za to.

Komentari (0)

Loading