Celebrity News

U vreme Instagrama ništa se ne može sakriti! Ćerka Bojane Barović pokazala šta misli o svojoj majci! (FOTO)

Ćerka Bojane Barović i Nikole Rokvića, petogodišnja Leona sa majkom ima izuzetno blizak odnos, a sada joj je uputila dirljivu poruku

U vreme Instagrama ništa se ne može sakriti! Ćerka Bojane Barović pokazala šta misli o svojoj majci! (FOTO)

Bojana Barović nikada nije krila da sa ćerkom gradi odnos najbolje prijateljice, a bez obzira na Leonine godine, Bojana ističe da je njihova komunikacija posebna, ozbiljna i obojena najvećom ljubavlju. U razgovoru za naš magazin, Bojana je otkrila da je sebi rodila najbolju drugaricu:

- Jesam, ona ima četiri i po godine i možemo da imamo ozbiljniju komunikaciju. Osećam da smo već bliske prijateljice, poveravamo jedna drugoj mnogo toga. Leona počinje da shvata i sarkazam pa se rado šalimo. Veoma je interesantno sada. Imam prijatelje u deci za ceo život. Imam brata, koji je veoma vezan za mene, sestru, moju mamu i tatu, i ne smatram da muška deca brže zaborave porodicu kad osnuju svoju. Verujem da, ako takvu atmosferu stvorim u svojoj porodici, da ćemo celog života biti bliski. Trudim se da s decom napravim odnos pun ljubavi ali bez posesivnosti, jer deca nekad beže od posesivnosti. Pokušavam decu da formiram kao ličnosti i da zadržimo zauvek normalan prijateljski odnos. On ne treba da se zameni prijateljstvom, jer odnos roditelja i deteta je upravo to, i ne treba da dolazi do zamena teza. Kada se to desi, to nije baš sjajna kombinacija, imala sam prilike da vidim u nekim slučajevima. Ali treba da imamo prijateljski odnos roditelja i deteta. - bila je iskrena mama, kojoj je ćerka sada uputila emotivnu poruku.

Pročitajte: Porodični dom Bojane Barović i Nikole Rokvića - Idilično carstvo za Leonu i Simona (FOTO)

 

 

Naime, ćerka Bojane Barović nacrtala je svojoj mami jednoroga sa posebnom proukom: "Ti si posebna". Dirnuta majka odgovorila je svojoj devojčici i raznežila svoje pratioce na društvenim mrežama:

Instagram

 

 

- Ne, ti si posebna, Leni - napisala je dirnuta ćerkinim gestom Bojana.

Komentari (0)

Loading