Celebrity News

TAKO MORA BITI: Otkrivamo u kakvom je odnosu Vericin unuk Matija sa njenim suprugom Veljkom

Odnos unuka Verice Rakočević i Veljka Kuzmančevića bio je misterija za javnost

TAKO MORA BITI: Otkrivamo u kakvom je odnosu Vericin unuk Matija sa njenim suprugom Veljkom

Odnos unuka Verice Rakočević i Veljka Kuzmančevića zaintrigirao je domaću javnost, koja nije znala skoro ništa o tome kako se Matija Drašković i Veričin muž slažu.

Ćerka Verice Rakočević, Elena Karaman dobila je sa bivšim partnerom Andrijom Draškovićem sina Matiju, koji je izrastao u pravog momka. On je stasao u mladića kojeg očekuje blistava budućnost, a vrlo je privržen i majci i baki. Budući da je kreatorka izuzetno vezana za sve svoje unuke, ona se takođe trudi da i sa Matijom ima dobar odnos, a kakvu ulogu u svemu tome igra njen suprug, konačno je otkriveno.

Pročitajte: KAKAV DASA - Upoznajte unuka Verice Rakočević, sina Elene i Andrije Draškovića (FOTO)

 

 

S obzirom na to da je Veričin sastavni deo života njena jača polovina, kompozitor Veljko Kuzmančević u kojem je pronašla srodnu dušu, mnogi su se pitali kako ga je Matija prihvatio.

Sudeći po fotografiji koja se svojevremeno pojavila na društvenim mrežama, Veljko i Matija provode vreme zajedno i neguju dobar odnos. Stiče se utisak, da je unuk Verice Rakočević dobro prihvatio njenog supruga, te da su svi zajedno jedna velika i skladna porodica.

Komentari (0)

Loading