Celebrity News

Kada su porasle sve se promenilo: Ovako se zapravo slažu ćerke Tanje Rađenović (FOTO)

Ćerke Tanje Rađenović iz dana u dan sve su bliže...

Kada su porasle sve se promenilo: Ovako se zapravo slažu ćerke Tanje Rađenović (FOTO)

Ćerke Tanje Rađenović, Teodora i Anđela izrasle su u prave mlade dame, koje su sa majkom i te kako bliske, a sve tri međusobno provode vreme zajedno, kada im to obaveze dozvoljavaju.

Ćerke Tanje Rađenović - složne sestre

Tokom odrastanja ćerki, novinarka je bila vrlo zaštitnički nastojena prema obema, a vaspitala ih je tako da vrednuju jedna drugu i jedna u drugoj pronađu najboljeg prijatelja za ceo život. Sestrinska veza je neraskidiva, o čemu svedoče i najnovije fotografije koje je ponosna mama Tanja objavila na svom "Instagramu" .

Pročitajte: IZRASLA JE U PRAVU LEPOTICU - Ćerka Tanje Rađenović pokazala kako uživa na odmoru, a svima je zapao za oko jedan detalj!

Instagram screenshot

 

Naime, Teodora i Anđela su sa godinama sve bliže i bliže, te obožavaju da se druže i imaju slična interesovanja. Osim što se beskrajno vole i podržavaju, one ne kriju svoje emocije, te su veselo pozirale za zajedničku fotografiju, koja je oduševila novinarkine pratioce na društvenim mrežema.

Pročitajte: Tanja Rađenović svakodnevno se osmehuje sa malih ekrana, a evo kako izgleda čovek zbog koga ne skida osmeh sa lica (FOTO)

Instagram screenshot

 

– Najveći uspeh mi je što sam Teodoru i Anđelu naučila da budu samostalne, samosvesne i odgovorne, kao i da znaju da će uvek biti ljudi koji će imati problem s tim, ali da iz takvih situacija izađu tako da ne iznevere sebe i svoja uverenja. Među decom često ima nesuglasica, ali ne živimo svi iste živote i ne mogu da utičem na to kako će drugi vaspitavati svoju decu. Učim ih da neprijatne situacije reše tako da zadrže ponos i sampoštovanje, a da ostanu fer prema drugima - govorila je Tanja Rađenović svojevremeno za naš magazin.

Komentari (0)

Loading